Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yurtdışı sitelerinde övgüyle bahsedilen bir lastik ama bizim burda daha çok bfgoodrich tavsiye edilmekte, bende zaten bu aralar lastik seçimi yapmaya çalışıyorum ve bu iki marka arasında kararsızım... bridgestone'un lastik deseni çok hoş görünüyor ama iş başa düşünce bu güzellik işe yararmı orasını bilemiyorum.
alper daha öyle kumda batmasın camurda gitmesin asfaltta ses cıkarmasın diye bir lastik üretilmedi ama üretilirse emin ol herkes ondan alır ..
kum için farklı lastik lazım
camur için farklı asfalt içinse farklı desen lazım
Anladigim kadariyla aradiginiz bir AT lastik ama sordugunuz dueler mt 673 camur lastigidir ve asfaltta beklediginiz konforu bulamayabilirsiniz. bf goodrich AT veya Cooper Discoverer ATR gibi lastikler hafif arazi ve yolda beklentilerinizi karsilayabilir
Selam, daha önce suzuki vitara 2.5 v6 bir aracım vardı, üzerine bfgoodrich lastik taktım. Asfaltta oldukça sessiz, desen inanılmaz, araca atrı bir hava katıyor..Kayalık zeminde çok memnun kalmıştım.Anacak, yoğun çamurda ise aracı kontrol etmek bir okadar zor oluyor, en ufak bir meyilde lastik tutunması sıfır dereceye kadar düşüyor..Tabii bunlar benim deneyimlerim..
selam.. benim araçta maxxıs mudzilla lastikler var. çamurda ve karlı ortamda mükemmel yol tutuşu var. araba yeterki askıda kalmasın. ancak asfalta çıkınca fazla rahatsızlık veriyor. çok ses yapıyor.
özellikle çamurlu ortamlar için çok ideal lastik ama genel kullanım lastiği değil. asfaltta hem aracı hem kullanıcıyı yoruyor.