Arama sonuçlarınız

1. Kelebek67

St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010

Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010 Likya Yolu ile ilgili yoruma kesinlikle katılıyorum; köylüler ne yazik ki turizm canavarının ağına düşmüşler. St.Paul Yolu güzergahındaki köyler de "turizm"den paylarına düşeni bir gün kısmetlendiklerinde aynı akıbete uğrayacaklarına şüphe yok. O zamana...

2. Kelebek67

Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010 Sevgili Kadir, "Keşke"nin kimseye bir faydası görülmemiş. Niyet etmekle başla, yürekten iste, gerisi çorap söküğü misali seni bulacaktır....
  3. Kelebek67

Antalya'da Trekking Parkurları

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Slm, ister St Paul yolunu Aksu'dan Adada'ya, ordan da Isparta'ya doğru, ister Likya Yolu'nu Fethiye'den Kaş'a, ordan Antalya'ya doğru paylaşabiliriz. Ben güneşi gördükçe bu aralar yerimde duramıyorum ve 28.04 Perşembe tekrar yürümeye başlayacağım. Müsait isen...

4. Kelebek67

Likya Yolu Hakkında Son Haberler

Ynt: Likya Yolu Hakkında Son Haberler Elifciğim, İnşallah projeniz gerçekleşir ve güzelim patika yenilenmiş olur. Projenize revize çalışmalarının denetimini de dahil etmişsinizdir umarım. Lakin bu tür çalışmalar aşılması gereken bürokratik engeller ve yığınla zorluklardan sonra maalesef 1 kez...
  5. Kelebek67

Likya Yolu Hakkında Son Haberler

Ynt: Likya Yolu Hakkında Son Haberler Sevgili Pello, 2008 yılındaki orman yangınından sonraki ağaçları temizleme çalışmaları halen devam ediyor. Korkunç görünüyor dimi... Ağaç mezarlığı gibi.... Sen tepedeki taş kulübeye ulaşmadan önceki, sanki bir canavar gelip, ağaçların tepelerini ısırıp...

6. Kelebek67

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Slm arkadaşlar, Wodoo büyüsü mü yaptınız nedir bilmiyorum, ama Tekirova'dan Fethiye'ye doğru başladığım süper güzel 2 günlük gezimi, dün gece yakalandığım ve gün boyu süren sağanak yağmur eşliğinde bu gece tamamlayıp eve dönerek tamamlamış bulunuyorum. Doğa...

7. Kelebek67

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Bu aylarda yürümekte kararlı isen, Temmuz başında başlamanı veya rotanın yüksek bölümlerini tercih etmeni öneririm. Temmuz ortası itibariyle Eylül başına kadar bu rota için fazla sıcak ve su sıkıntısı çekebilirsin.
  8. Kelebek67

1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN

Ynt: 1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN Slm keyif, Özel'ine Nepal hk detay gönderdim.
  9. Kelebek67

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Vereceğim bilgiler reklama gireceği için posta kutuna özel mesaj göndereceğim. Sen 20 mesajını tamamlamadan bana özel mesaj gönderemeyeceksin. Dolayısıyla vereceğin yanıtlarda marka kullanmamaya özen göster lütfen.

10. Kelebek67

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Likya Yolu'nun farklı bölgelerini, farklı dönemlerde 7 kez yürüdüm. Bugüne kadarki tecrübelerim solo oldu, grup tecrübem yok. Yolda karşılaştığım kişilerle kısa mesafeleri paylaştığım olmuştu. Sizleri yanınıza almanız gereken malzemeler ve birlikte yürüyebileceğimiz...

11. Kelebek67

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Tekrardan merhabalar... Daha önceki yazışmalarda Nisan demiştim, ama bekleyemeyeceğim. Önümüzdeki hafta 30/31.03 Likya Yolu'nu Adrasan'dan Fethiye'ye doğru yürümeye başlıyorum. Katılmak isteyenlere duyurulur....
  12. Kelebek67

Toroslar' daki Gizli Cennet, Girdev Yaylası

Ynt: Toroslar' daki Gizli Cennet, Girdev Yaylası Teşekkürler.

13. Kelebek67

Toroslar' daki Gizli Cennet, Girdev Yaylası

Ynt: Toroslar' daki Gizli Cennet, Girdev Yaylası Merhaba, Önümüzdeki hafta sonuna doğru Fethiye yönüne bir yolculuk hedefledim. Oraya varmayı başarabilirsem Girdev Yaylası'nı görmeyi çok isterim. Fethiye'den nasıl ulaşabileceğim konusunda detaylı bilgi verirseniz mutlu olurum. Sevgiler.
  14. Kelebek67

1'ER AY NEPAL VE HİNDİSTAN

Baştan belirteyim, boşuna aranmayın, fotoğraf eklemeyeceğim. Neden mi? Fotoğrafların, çeken kişinin bakış açısını yansıttığını duyduğumdan ve kesinlikle benimsediğimden dolayı! Tecrübelerimi de her zamanki gibi kendimce paylaşacağım... NEPAL: Bu ülkede 1 aylık sürecin “zaman” kavramı açısından...
  15. Kelebek67

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Slm arkadaşlar, Sizlerin müsait olma olmama durumunuza saygısızlık saymayın, ama ben önümüzdeki hafta Çarşamba veya en geç Perşembe sabahı (30/31.03) Adrasan'dan başlayıp Fethiye'den çıkmayı hedefledim bile. Katılmak isteyenler var ise rotayı ortak bir kararla...

16. Kelebek67

Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010 Güzellik senin yorumunda saklı. Yazı konusundaki teşviğin için çok teşekkür ederim.
  17. Kelebek67

mapsorce için detaylı harita

Ynt: mapsorce için detaylı harita Arkadaşlar, Benim de ihtiyacım var !!!! Lütfen son bilgileri paylaşır mısınız. Tşk'ler.
  18. Kelebek67

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Hay Allah! Harita Antalya'da kaldı, ben Istanbul'dayım ve Mart başına kadar dönmeyi düşünmüyorum. Mart'tan sonra yürüyeceğim dersen, benim haritayı veririm. Acelen varsa Cate Clow'un St Paul Yolu kitabını almanı tavsiye ederim. Türkçesi'de var, ekinde...

19. Kelebek67

Nepal gezi planı

Ynt: Nepal gezi planı Tekrar teşekkür. Notlar eklendi.
  20. Kelebek67

Nepal gezi planı

Ynt: Nepal gezi planı Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Notlarıma ekledim. Biz de biletlerimizi Air Arabia'dan kestirttik. Merak ettiğim bir konu: Ben 3 yıl önce Hindistan'a gitmiştim ve Sharjah aktarmalı olarak yine Air Arabia'yı tercih etmiştim. Dediğin gibi 12 saat bekleme süresi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri