Antalya'da Trekking Parkurları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kelebek67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,998

Etiketler
Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları

Tüh mesajı geç farkettim. Trekkinge gelicektim, baştan nisan başı diye konuştuk diye az önce açıp bakayım dedim. Hala katılabilirim aslında, ama sanırım biraz geç kaldım, herhalde likya yolunda internet kafe filan yoktur :( Size iyi trekkingler.

Selam kelebek kardeşim (kusura bakma adını bilimiyorum) nisan ayında bizde likya yolunu yürüyeceğiz yardımlarını bizdende esirgeme lütfen harita desteği ve notlarını paylaşırsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler

bu arada mail adresim ozgur.kostekli@gmail.com ve ozgurhgk@mynet.com mail gönderirseniz sevinirim müsait bir zamanınızda telefonla ayrıntılı bilgi almak isterim teşekkürler

Slm arkadaşlar,
Wodoo büyüsü mü yaptınız nedir bilmiyorum, ama Tekirova'dan Fethiye'ye doğru başladığım süper güzel 2 günlük gezimi, dün gece yakalandığım ve gün boyu süren sağanak yağmur eşliğinde bu gece tamamlayıp eve dönerek tamamlamış bulunuyorum. Doğa şartlarının beni durdurabileceğine mi inanıyorsunuz, hayır; 06.04 Çarşamba sabahı tekrar yollardayım. Yağmur, sağanak demeden katılmak isteyenler var ise rotayı Çarşamba öğlen Fethiye'den başlayabiliriz. Eğer kimseden haber alamayacak olursam, ben kendi yolumda, kendimce devam edeceğim.
Sevgiler.

Kelebek67' Alıntı:
Slm arkadaşlar,
Wodoo büyüsü mü yaptınız nedir bilmiyorum, ama Tekirova'dan Fethiye'ye doğru başladığım süper güzel 2 günlük gezimi, dün gece yakalandığım ve gün boyu süren sağanak yağmur eşliğinde bu gece tamamlayıp eve dönerek tamamlamış bulunuyorum. Doğa şartlarının beni durdurabileceğine mi inanıyorsunuz, hayır; 06.04 Çarşamba sabahı tekrar yollardayım. Yağmur, sağanak demeden katılmak isteyenler var ise rotayı Çarşamba öğlen Fethiye'den başlayabiliriz. Eğer kimseden haber alamayacak olursam, ben kendi yolumda, kendimce devam edeceğim.
Sevgiler.
eğer uzun 4-5 günlük bi kamp yapmak istersen mayıs ayında bi trekking yapalım ama yol biraz uzun olsun senin bildiğin bi yer varsa söyle ben ıspartada makina müh okuyorum. Senden haber bekliyorum_

Slm,
ister St Paul yolunu Aksu'dan Adada'ya, ordan da Isparta'ya doğru, ister Likya Yolu'nu Fethiye'den Kaş'a, ordan Antalya'ya doğru paylaşabiliriz. Ben güneşi gördükçe bu aralar yerimde duramıyorum ve 28.04 Perşembe tekrar yürümeye başlayacağım. Müsait isen rota tercihini sana bırakıyorum.

28.04 de sınavlar var haziran 12 de yürümeyi planlıyorum 21-22 Mayıs 2011 ETUDOSD Dağcılık Şenliği (DEDEGÖL Dağı) kampındayım gelirsen haberim olsun ısparta eğirdirde olucak..

Arkadaşlar,
Google earth iz kaydı yada koordinatlarını bende alabilirmiyim.
omer_disdis@yahoo.com
Teşekkürler.

Siteye uğramayalı baya bir zaman olmuş, Mayıs ayında olympos ve adrasan civarlarında trekking yaptıki olgukça keyifliydi, böylece birkaç günlüğüne de olsa en azından bir başlangıç yapmış olduk. Gel Eylül, tekrar yürümeye başlarız artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR