Arama sonuçlarınız

1. G

Motor Çalışmıyor

Ynt: Motor Çalışmıyor hocam marş motoru içindeki tesisat derken motorun kendisinden mi bahsediyorsun yoksa ara kablolarından mı?

2. G

Motor Çalışmıyor

Ynt: Motor Çalışmıyor hala tamire götüremedim böyle idare ediyorum ama maf sensörü (Yada diğer sensörler) olsa bilgisayarda çıkar yada arız ışığı yanar bunda böyle bir durum yok.marş motorunu bi göstermek istiyorum.para bulunca :) usta önemli her şekilde sizi yönlendirip paranızı alıyolar ve...
  3. G

Motor Çalışmıyor

Ynt: Motor Çalışmıyor bide arıza lambası falan yanmıyor yani görüntüde bi arıza yok zaten maf sensörü(Hava akışmetresi ise bahsettiğin)1-2 sene önce değişti ama ondan olacağını zannetmiyorum.

4. G

Motor Çalışmıyor

Ynt: Motor Çalışmıyor kesin eminmisin maf sensörü olduğuna bide bi eleman dedi silindire bi yerlerden su giriyodur.durduğunda tekrar ateşleme yapması için bujinin suyun buharlaşması gerek o da zaman alır buharlatımı teşlemeyi yapar detaylı baktırmam lazım ama o bütçeyi hala yakalayamadım diğer...
  5. G

Motor Çalışmıyor

arkadaşlar şöyle bi sıkıntı var ve çözemedim bir türlü 15-20 km gittikten sonra motoru stop edince(Gaz almak için yada markete girmek için v.s) tekrar çalışmıyor 5-10 dk geçmesi gerekiyor sonra çalışıyor. konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

6. G

bagaj cam amortisörü

Ynt: bagaj cam amortisörü hocam link 98 fronteraya uygun benimki 97 opel parçacı uymaz dedi onun için hafta sonu karabağla da mobilya amortisörü bakacağım bulurum belki

7. G

bagaj cam amortisörü

97 model frontera 2.2 nin bagj cam amortisörleri bitti yenisini takayım dedim orginal var yan sanayisi yok dediler her biri için 116.00 tl fiyat çıkardılar internette 98 frontera amortisörü(Tuff) 20-25 tl 98 in amortisörü uyarmı?Yada piyasada aynı amortisörlerden bulabilirmiyim önemli olan boyu...
  8. G

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO benide ekle kardeşim Adı-Soyadı Nick Araç Şehir Gürbüz GÜLNAR gurbuz35 97 frontera 2.2 5 kapı İzmir-Çiğli
  9. G

1997 2.2 e-kitap

Ynt: 1997 2.2 e-kitap balikay 1997 2.2 5 kapı kitapcığı banada mail atarsan sevinirim . gurbuz35@yahoo.com

10. G

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: frontera a haynes kitapçığı benimki de 97 2.2 frontera kitapçık lütfen

11. G

bu parçayı bulabilirmiyim?

Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim? eyvallah kardeş sağol
  12. G

1997 2.2 e-kitap

Ynt: 1997 2.2 e-kitap eyvallah

13. G

1997 2.2 e-kitap

Ynt: 1997 2.2 e-kitap :o
  14. G

1997 2.2 e-kitap

slm arkadaşlar. frontera 2.2 1997 model internetten e-kitabını bulabileceğim bir adres biliyormusunuz?
  15. G

Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim? Avcı-Balık kardeşim Hafta sonu bi polyesterciye gittim sol arka parça için kalıp çıkacak şu bu dedi ve baya bi uçuk rakam çıkardı karşıma yolun düştüğünde bu parçayıda bulabilirsen bi fiatını da öğrenebilirmisin sana zahmet uygun olursa onuda alayım teşekkürler

16. G

Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim? eyvallah sağolasın
  17. G

Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim? solarka dış kapı kolu bu arada o sol arka parça için burada benimkiyle aynı bi 97 frontera gördüm sahibini yakaladım rica ettim kalıbını alıp yaptırabilirmiyim diye :) Allah razı olsun c.tesi günü buluşalım yardımcı olayım dedi bakalım inşallah bi pürüz çıkmazsa...
  18. G

Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim? gerçekten çok sevinirim sanada zahmet olacak ama denk gelirse alayım saol

19. G

Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim? bu oto güvenin tel i varmı peki yada mail,msn vs ben izmir deyim kargo ile istiyeyim
  20. G

Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim? eğer kargo ile yollanırsa izmir dışının olması önemli değil alabilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri