frontera a haynes kitapçığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barrettm82a2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,262

Etiketler
Ynt: frontera a haynes kitapçığı

Merhabalar bende Nissan Pathfinder 98 model 3.3 v6 vardı aşırı yakıt tüketimi nedeni ile sattım şimdi ise 1999 model Frontera B kasa 3.2 v6 aldım banada TIS kitabından mail atarsanız çok memnun olurum. mail adresim mozturk055@hotmail.com şimdiden teşekkürler.

ozturk55' Alıntı:
Merhabalar bende Nissan Pathfinder 98 model 3.3 v6 vardı aşırı yakıt tüketimi nedeni ile sattım şimdi ise 1999 model Frontera B kasa 3.2 v6 aldım banada TIS kitabından mail atarsanız çok memnun olurum. mail adresim mozturk055@hotmail.com şimdiden teşekkürler.

tis2000 maalesef mail atılmayacak kadar büyük. ancak kargo ile yollayabilirim. onu da haftaya..

ozturk55' Alıntı:
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim boş zamanınızda mutlaka kargoyu beklerim.

Aracım aşağıdaki araç henüz 3 gün önce aldım.

2012-02-06 08.05.43.jpg

2012-02-06 08.06.51.jpg

2012-02-06 08.05.56.jpg

Merhaba, ben de 96 2.0 Frontera için bilgi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler...
barbaros.acan@gmail.com

arkadaşlar diğer bilgisayarımda bulunan haynes kitapçığı bilgisayarın hard diski bozulduğu için maalesef artık elimde bulunmamaktadır. daha önceden gönderdiğim arkadaşlar isteyenlere ve bana da :smiley:) gönderirse sevinirim. teşekkürler.

barrettm82a2' Alıntı:
arkadaşlar diğer bilgisayarımda bulunan haynes kitapçığı bilgisayarın hard diski bozulduğu için maalesef artık elimde bulunmamaktadır. daha önceden gönderdiğim arkadaşlar isteyenlere ve bana dagönderirse sevinirim. teşekkürler.

hayırdır Frontera geri mi geliyor :D TIS2000 var isterseniz göndereyim.

haha :smiley:) tis dvd de var. haynes hard diskteydi. maksat arşiv bozulmasın :smiley:))

Sayın barretm82a2, herşeye rağmen ilginiz için teşekkür ederim. Mevcut olanlardan birisi mail'ime gönderirse ona da teşekkür ederim. Selamlar.

arcaved' Alıntı:
99 3.2 fronti için ben de alabilir miyim.teşekkür ederim. vedatbastan@gmail.com

Haynes Kitapçığı bildiğim kadarı ile 98 modele kadar olanlar için. 99 ve 03 arası TIS2000 diye bir program var. Cd si bende mevcut fakat yarın itibari ile 15 gün kadar yokum. Sabredebilirseniz döndüğümde yollarım. Fakat isim ve adres gerekli. Özelden yollarsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri