Arama sonuçlarınız

1. A

gezenbilir e teşekkür.

Ynt: gezenbilir e teşekkür. sen bu arada didem _81 le mi gidiyorsun bende mail vereyim diye mesaj atmışım ama vermemişim sonra unutmuşum muhtemel didem _81 diye tanımlamak biraz komik oldu ama şimdi maillere geri döününce gördüm sana msn adresimim vermek istiyorum l eklersen sevinicem ki...

2. A

gezenbilir e teşekkür.

Ynt: gezenbilir e teşekkür. süper bende az önce burda kimse bir yere varıcak konular konuşmuoyr diye mesaj attım siteye senin mesajını görüncwe sevindim çünkü bende italya turu için ayını yere konu açmıştım seni profilden hatırladım hindistan planlarını okumuştum çok sevindim kendi adıma da...
  3. A

13 AĞUSTOS İTALYA

selamlar bir kaç ay önce açmış olduğum italya seyahati için yine siteden arkadaş bulamadım ve kendi arkadaş gurubummla ki yine şanslıyım 13 ağustos da italya seyahatimizi gerçekleştiriyoruz resimleri paylaşıcağım gelince ama sitem ediyorum çünkü bende bir sıkıntı var sanırırm ben bu siteden...

4. A

Kabak Koyu İçin Arkadaş

Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş arkadaşlar gecen eylülde gittim ve mayıs gibi tekrar gitmeyi isytiyorum harika br yer igilenen ler vars haberleşelim bir kaç gün tam kafa dinlemeye uygun dur kabak tadı veriyor fazla kalınırsa adını ordan bile almış olabilir dediğim gibi mayısta tekrara gimeyi...
  5. A

Kabak Koyu İçin Arkadaş

Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş

6. A

Kabak Koyu İçin Arkadaş

Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş

7. A

avrupa seyahati

Ynt: avrupa seyahati ok eklicem görüşmek üzere akşamları açık olur benim msn bu arada hoşçakal
  8. A

avrupa seyahati

Ynt: avrupa seyahati ben bir tur firmasıyla gitmeyi çok daha uygun buluyorum ayrıca güvenli venedik italya roma bilfdiğimiz klasik tuor 500 EURO GİBİ BİR MALİYET VAR SANIRIM KONUŞMAK İSTERSEN DEĞİŞİKLİ DE YAPABİLİRZİ DÜŞÜNÜRSEN VE BU ARADA TANIDIK TOUR ŞİRKETLERİYLE BU FİYATI DAHA UYGUNBİR...
  9. A

Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum..

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. selam tekrara burada bunların konuşlup anlaşılabilceğini düşünmüyorum ben çünkü her kafadan bir ses çıkıyor ve kimin cidi olduğu anlaşılmıyor ben temmuz ayında ytıllık izne çıkıyorum ve başta italya olmak üzere deidğim ama planlara...

10. A

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. clementine selam ozaman mail.adresim son-suz07@hotmail.com eklersen konuşalım görüşelim çok memnun oldum cevap vermene birlikte plan yapabiiriz çok güzel olur. teşekkürler.

11. A

avrupa seyahati

selamlar uzun zaman sonra tekrar siteye bir göz attım ve bu yaz gitmeyi planladığım italya başta olmak üzere bir iki haftalık tur için arkadaş arıyorum birlikte gezebileceğim. kadın arkadaş olması tercihimdir teşekkürler
  12. A

Şubatta Gelidonya Yolcusu Kalmasın ... :)

Ynt: Şubatta Gelidonya Yolcusu Kalmasın ... :) BEN GELİRİM AMA ŞUBAT OLMAZ

13. A

Kabak Koyu İçin Arkadaş

Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş evet konuyu açtım sonrada gittim arkadaşımla ve evet sanırırm ayıp ettim biraz bende kabakla ilgili binin üstünde fotograf var en yakın zamanda eklemek isterim teşekkrler ama sanırırm burda mesajlara geç cevap geliyor ben biraz tez canlıyım ağustos sonu yazmıştım bu...
  14. A

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. selam az önce temmuz ayı için hinsidstana gideck tatil planları yapan bir arkadaşa mesaj attım ordada değdiğim gibi avrupa seyahati istiyorum ama şartlar müsait değilse başka bir yerde oalbnbilir dedim temmuz ayı yıllık izne...
  15. A

Temmuzda HindistanM

Ynt: Temmuzda HindistanM SELAM BENDE TEMMUZ AYINDA YILLIK İZNİME HAK KAZANIYORUM ANCAK YURT DIŞI İÇİN HERHENGİ BİR FİKRİM YOK ŞARTLAR VE ZAMANLAMA UYGUN OLURSA GÖRÜŞÜP ANLAŞTIĞIMIZ TAKDİRDE HİNdiSTANDA GÜZEL OLABİLİR BEN AVRUPA SEYHATİ İSTİYORUM ASLINDA GÖRÜŞMEK İSTERSEN Kİ HENÜZ ÇOK ERKEN AMA...

16. A

Kabak Koyu İçin Arkadaş

28

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc