avrupa seyahati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alming Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,222

alming

Yeni Üye
selamlar uzun zaman sonra tekrar siteye bir göz attım ve bu yaz gitmeyi planladığım italya başta olmak üzere bir iki haftalık tur için arkadaş arıyorum birlikte gezebileceğim. kadın arkadaş olması tercihimdir teşekkürler

Etiketler
Ynt: avrupa seyahati

merhaba
aslında bende istiyorum ama bir türlü denk getiremedim...
cesaretim oldu param olmadı:smiley:
param oldu cesaretim olmadı:smiley:

nerelere gitmeyi planlıyorsunuz...
ne ile gitmeyi düşünüyorsunuz...
bütçe olarak belirli bir meblağ varmı...
aklıma gelen ilkle bunlar şimdilik...

ben bir tur firmasıyla gitmeyi çok daha uygun buluyorum ayrıca güvenli venedik italya roma bilfdiğimiz klasik tuor 500 EURO GİBİ BİR MALİYET VAR SANIRIM
KONUŞMAK İSTERSEN DEĞİŞİKLİ DE YAPABİLİRZİ DÜŞÜNÜRSEN VE BU ARADA TANIDIK TOUR ŞİRKETLERİYLE BU FİYATI DAHA UYGUNBİR MEBLAĞA DA ÇEKEBİLİRİZ BELKİ MESAJINI BEKLİYORUM BU ARADA NE İŞ YAPIYORSUN NEREDESİN KONUŞALIM BUNLARI MAİL DE VEREBİLİRM İSTERSEN HOŞÇAKAL

Merhaba
cevap verdiğin için teşekkür ederim...
daha önce hiç yurtdışı seyahatim olmadı tur konusunda da bir bilgim yok..
benim mail adresim de yildizimdeniz@hotmail.com
seninle konuşmak isterim...
görüşmek üzere şimdilik hoşçakal...

ok eklicem görüşmek üzere akşamları açık olur benim msn bu arada hoşçakal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR