Kabak Koyu İçin Arkadaş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alming Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,827

Etiketler
Ynt: Kabak Koyu İçin Arkadaş

Selamlar. Kabak Koyu gezisi gerçekleşti mi, planlanan bir zamanda mı düşünülüyor?

merhaba, sanırım birisi yanına arkadaş istemiş ama sonra vazgeçmiş! cemxderya, sanırım kentkart ile doğa yürüyüşlerinden birinde beraberdik, görünce yanıt vereyim dedim. kabak koyu fethiye'de kelebekler vadisini birkaç köy geçince. 2009'da mart ayında bir arkadaşımla kelebekler'den kabak'a yürüyerek gitmiştik. likya yolu da oradan geçiyor sanırım. o mevsimde çok güzeldi etraf. kimseler yok. yazın tıklım tıkış oluyor oralar, duyuyorsunuzdur. yalnız çok fırtına vardı. kabak koyundan içeri doğru bir vadi var, orada ağaçlar yıkılıyordu, haber vermeden yürüyüşe çıkmayın diye uyarmıştı bizi kaldığımız yerdeki arkadaşlar. bir sürü bungalow tarzı kalacak yer var. tavsiye ederim. şu an soğuk olur ama belki nisan'da gidersiniz. çok güzel bir yer, hem kelebekler, hem de kabak. kaldığımız yerin web sayfasından resimlere bakabilirsiniz:

http://www.theshambala.com/

birkaç poz da ben ekleyeyim...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCN3634.1.jpg

DSCN3662.1.jpg

DSCN3673.1.jpg

DSCN3681.1.jpg

DSCN3684.1.jpg

rica ederim. hazır açılmışken ve bende de fotoğraf varken yazayım dedim... umarım gidersiniz, elbet birgün

sezon dışı giderseniz öyle. arkadaş da yoga yapıyor resimde, sakin sakin.

evet konuyu açtım sonrada gittim arkadaşımla ve evet sanırırm ayıp ettim biraz bende kabakla ilgili binin üstünde fotograf var en yakın zamanda eklemek isterim teşekkrler ama sanırırm burda mesajlara geç cevap geliyor ben biraz tez canlıyım ağustos sonu yazmıştım bu mesajı eylülde gittim zaten bu arada şimdiden yaza bir avrupa turu düşünüyorum büyük ihtimalle bir tur şirketi ile gidilir ilgililerden mesajlar beklenir hoşçakalınnn

arkadaşlar gecen eylülde gittim ve mayıs gibi tekrar gitmeyi isytiyorum harika br yer igilenen ler vars haberleşelim bir kaç gün tam kafa dinlemeye uygun dur kabak tadı veriyor fazla kalınırsa adını ordan bile almış olabilir dediğim gibi mayısta tekrara gimeyi planlıyorum katılmak isyteyen arkadaşlar olursa beklerim çünkü yine kimse benle kabağa gelmiyorr...

kabakkk 283.jpg

Şiddetle tavsiye edilir. Ölüdenize gitmişken mutlaka görülmesi gereken bir yer. Hatta geçerken kelebekler vadisine de inilebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR