Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan neon_tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,021

neon_tr

Yeni Üye
Merhaba,
Temmuz ayında 2 hafta avrupa turuna çıkmayı planlıyorum, kafadengi, eğlenmeyi, fotoğraf çekmeyi, gezmeyi seven güvenilir tatil arkadaşı arıyorum, sehirlere beraber karar verebiliriz, mesajlarınızı bekliyorum..

Etiketler
Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum..

selam az önce temmuz ayı için hinsidstana gideck tatil planları yapan bir arkadaşa mesaj attım ordada değdiğim gibi avrupa seyahati istiyorum ama şartlar müsait değilse başka bir yerde oalbnbilir dedim temmuz ayı yıllık izne öçıktığımız ay olması ititbari ile cazip ancak 3- 4 kişi olunduğu takdirde ben katılabilirim ayrıca bir tur şirketinin organizsayonu ile mi gidilecek yopksa bağımsızmı hareket edileceği konusunda da bilgi verilmesini rica ediyorum

Merhaba, bu temmuz ayının başında 2 haftalık iznimde, avrupa turuna çıkıyorum şu an için gelen kimse yok 3 - 4 kişi çıkılsa bencede daha eğlenceli olabilir gelen olmasada tek başıma çıkıcam, herhangi bir tur şirketiyle çıkmıyorum, Litvanya, Letonya, Estonya ve Slovakya'ya gitmeyi planlıyorum eğer düşünürseniz mesajlarınızı bekliyorum.

ulaşımınızı ne ile yapıcağınızı bilmiyorum ama. rotanız kesin belli ise şimdiden uçak rezervasyonları ile çok ucuza getirebilirsiniz. Daha güzel olabilecek bir başka fikir ise interrail dir. Göz atmanızı tavsiye ederim iyi yolculuklar. :smiley:

Merhaba arkadaşlar,
bende Hindistan planı için didem 81 e mesaj yazmıştım henüz ondan cevap gelmedi,
kuzey Avrupa planı için neon tr 'ye katılıyorum iki hafta içeririnde daha da başka bir ülke ye gidilemez Avrupa'da ancak saydığı ülkeler görülebilir,alming'inde Avrupa yi gezmek istediğini didem 'e yazdığı mesajda okumuştum,bende senelik izin tarihimi temmuz ayında ayarlayabilirim ve şimdiden 3 kişi olabiliriz tabi birbirimizi tanımamız ve tanışmamız lazım.

Tekrardan merhaba,
öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim Melih, interraille seyehati şimdilik düşünmüyorum dediğin gibi erken rezervasyon olayını bu 1 ay içerisinde yapıcam yoksa cidden pahalıya gelir ulaşım masrafları, birazdaha detaylı olarak gezi planımı şöyle arkadaşlar, temmuzun başında istanbuldan almanyaya uçuyorum, almanyada 1 gün kalıyorum oradanda ucuz uçak biletiyle estonyaya gidiyorum, 3-4 gun estonyada kalıp daha sonra letonyaya kirallayacağım aracla gecıyorum oradada 4 gun kalıyorum trenlede litvanyaya gecıyorum oradada 3 gun kadar kalıp slovakyaya gıdıyorum ama slovakyaya nasıl gecerım henuz arastırmadım solvakyadada 3 gun kadar kalmayı planlıyorum sonrada istanbula donus, genel olarak tatil planım bu sekilde, clamentine selam buarada gelen olursa 3-4 kişi olursak sanada uyarsa çıkabiliriz tabiki tatile.dediğim gibi şuan gelen kimse yok evet bende gelmek istiyorum derseniz tanışırız konuşuruz, adım Murat 32 yaşındayım buarada..

clementine selam ozaman mail.adresim son-suz07@hotmail.com eklersen konuşalım görüşelim çok memnun oldum cevap vermene birlikte plan yapabiiriz çok güzel olur. teşekkürler.

Merhaba mesajınızı şuan okudum... Eğer şartlar uyarsa bende katılmak isterim... ne kadar bir bütçe ayırdınız yada ne kadar gerekli...

Merhabalar,

Buna ne dersiniz.

Hirvatistan, Macaristan ve Bosna- Hersek. Bu ulkeler de suan konaklama ve yeme-icme diger avrupa ulkelerine gore daha uygun ve bizim cografyamizla ortak yonleri var-tarihsel ve mimari acidan.

Gecen seneden beri gitmek istiyorum ve bir ekip le gitmekden sanirim bende keyif alirim. Varsa sayet bu plana sicak bakan luften yaziniz.

yeryuzuvatandaşı merhaba,bahsettiğiniz ülkelere şu an için gitmek bana mantıklı gelmedi soğuk olur diye düşünüyorum bence siz neon'un teklifini tekrar düşünün ,yaz olması ve kuzey avrupa ülkelerini görecek olmamız güzel bir fırsat en azından kendi adıma.
neon'a benim bir sorum olacak programı yapmışsınız belki siz yanınızda kimse olmasa da bu programı yaparsınız fakat ben yapamam yanımda arkadaşlarımın olmasını isterim bir tur şirketi ile bile gidecek olsam çünkü benim yapım bu.Almanya da bir gün kalacağınızdan bahsetmişsiniz mesela programı da yapmışsınız her ne kadar ben programın içine ve detaylarına araştırma yaparak hazırlanmadıysam,ki bunu anlatıyor olmanız ciddiyetinizi yansıtıyor.benim sormak istediğim bu aşamada da bence sorulması gereken planınız kesin nettir ben karar verdim planladım böyle olacak sen uyarsan mı ki bu durumda ben size katılamayacağım,yoksa benim programım bu ama konuştukça neden böyle olacağını ya da belki değişiklikler olabileceğini düşünüyormusunuz,birde 2 kişi gitmeyi bu aşamada düşünmüyorum temmuz ayında 2 hafta seyahat etmek düşüncesi ile bir araya gelen bir grup oluşturmaya çalışıyoruz diye düşünüyorum.

yeryuzuvatandası gezmek istediğin ülkelerin hiçbirini ben görmedim,kusra bakma ben hemen gitmek gibi bir plan yaptığını anladım,yanlış anlamışım,istersen bu planın için ayrı bir forum başlığı aç,neon'un sayfasını bununla meşgul etmeyelim,yada sen bilirsin,detayları görüşelim,benim istediğim keyifli,huzurlu,iletişim kurabileceğim,güvenebileceğim insanlarla seyahat etmek,bu düşüncede insanlarla tanışmak ve plan yapmak düşüncesindeyim.
bu arada ismim Ceylan

yanlız benim şöylede bir engelim var,temmuz ayından önce yurtdışı planı yapamıyorum,neon'un teklifi de bu sebeple bana cazip gelmişti,bunu önceki mesajımda yazmam gerekirdi afedersin.

selam tekrara burada bunların konuşlup anlaşılabilceğini düşünmüyorum ben çünkü her kafadan bir ses çıkıyor ve kimin cidi olduğu anlaşılmıyor ben temmuz ayında ytıllık izne çıkıyorum ve başta italya olmak üzere deidğim ama planlara göre değiştirilebilir illa olucak diye birşey yok güvenilir bir grup insala bunu yapmak istiyorum çünkü tek başıuma ben yurtddışna çıkamam ve arkadaşlarımıla zamanlarımız uymuyor yada maddi konular uymuyor yada istemiyorlar bu neenle ciddi cidi konuşup tanıoşmak isteyen ve aklında gezsi planı gerçekten olann insanlarla bir tanışıp konuşalım diyorum ben ama temmuz ayında olması gerek ve free değil bir tour firmasıyla olması bencxe daha uygun olur. teşekkürler arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba,biraz konular karışmış anlayamadım tam olarak. Ben ve bir arkadaşım yazın balkanlar yapmayı planlıyoruz. Temmuz ayı içinde. araba kiralamayı planlıyoruz. ekonomik olması açısından 2 kişi daha arıyoruz yanımıza. ama dediğim gibi Balkan ülkelerinden bahsediyorum. Eğer uyan biri olursa neden olmasın derim

Sevgili Elif ,

Daha once de soylemisdim. Bende hirvastisdan, macaristan, bosna-hersek gibi ulkeleri gezmek istiyorum. Sanirim sizde balkan ulkeleri istiyorsunuz. Lutfen bana feluca@hotmail.co.uk adresinden ulasip biraz daha detayli bilgi verirmisiniz?

tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR