Arama sonuçlarınız

1. H

Kocael'de Off-Road Kulübü ya da Geziler Düzenleyen Bir Grup Var mı ?

Ynt: Kocael'de Off-Road Kulübü ya da Geziler Düzenleyen Bir Grup Var mı ? bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.yakın zamanlar hep bi araya gelebileceğimiz güzel zaman geçirebileceğimiz bi gezi varmı ?.Not:Aracın yakıt tüketimi çok fazla olduğundan dolayı mesafe sıkıntımız var :S :( :'(...

2. H

Denizlerdeki Rip Akıntısı

Ynt: Denizlerdeki Rip Akıntısı bilgi için teşekkürler gerçekten faydalı olacagına inanıyorum :) üstat
  3. H

Osmancık Kandiber Kalesi

Ynt: Osmancık Kandiber Kalesi

4. H

Osmancık Kandiber Kalesi

Ynt: Osmancık Kandiber Kalesi ben osmancıklıyım kalenin yanında ırmak tarafındaki kapısından yukarı tırmandım tırmandım diyorum basamaklardan eser kalmamış içerde büyükçe bi boşluk var daha sonra tekrar bi tünel den yukarı yürüyorsun sonra fotoğraftaki sur benzeri yerin üzerine ulaşıyosun...
  5. H

Yozgat Genel Bilgiler

Ynt: Yozgat Genel Bilgiler akdağmadenini yaklaşık 20 km geçtikten sonra sivas yolu üzerinde delik kaya diye bi kaya var çevresi çitle çevrili ama tabi ben dayanamadım deliğe kadar çıktım :) içine giremedim ama tam karşısında bayaa büyük bi mağra görünüyor bisikletle gitmiştim vakit sorunundan...

6. H

Ynt: Kocael'de Off-Road Kulübü ya da Geziler Düzenleyen Bir Grup Var mı ? ben kocaeli de yaşıyorum unv öğrencisiyim yozgatta . 4x4 aracım yok kangoo m var yani babamın :) bundan önce broway vardı şehir içinde gezmekten daha çok dağlarda patika yollarda gezerdim doğayı seviyorum .. .. elime...

7. H

kocaelide bi gezi topluluğu varmı bildiğiniz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri