Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat
Malesef benim o evrelerim bitmekbilmiyor.Şuan Arka defransiyeli disco ya çeviriyorum, disco koltuğu montajı, arb kilit, yeni model gösterge montajı, roll cage, bronz debriyaj,ayna maruti değişiminin startını verdim.
Ynt: Defender A Elektrikli Disco Koltuğu Montajı Hk.
Evet abi aynen öyleymiş. Bir arkadaş link de yolladı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86160.50
Tahminimize göre ön koltuklar 4 cm fark ediyor.
Ynt: Defender A Elektrikli Disco Koltuğu Montajı Hk.
Abi Ön tarafı kesmeden hallettik gibi duruyorda. Arka çamurluktan kesmek zorundayız gîbi gözüküyor. Kesmeden montaj edebilen varmı acaba. Varsa formülü nedir?
Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ?
Ahmet beyin eski teknoloji düşük güç yorumunu düzelteyim diyecektim Nejat bey duruma müdahil olmuş. 200 tdi motorlu aracımda 3. yılım. 300 tdi ve 200 tdi performans açısından denk motorlar (300 tdi da çok kullandım.) Arazi için gayet yeterli motorlar...
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları
Erdoğan Abi müsadenle düzeltiyorum. "İngiliz arabaları için ne derler bilirsin. Altlarında yağ yoksa motorlarında da yoktur."
Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl
Derya 6.000 tl istiyor motor+ şanzıman+ arazi şanzımanı,intercooler. ( şanzıman kısmı senin işine yaramaz). Ara parça da bende var ücretsiz. Dediğim gibi motor 0 ben yaptırdım. (pompa+enjektör+yatak piston vs.) bana maliyeti 7.500 tl idi. 6000 e...