Arama sonuçlarınız

1. K

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. inşallah darısı bize

2. K

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm KYB nın da Subaru amortisörleri için ürettiği helezonlarda var ayrı etten bildiğim kadari ile onlarla beraber kullanıldığında çökme olmuyor jaspada var ama biraz tuzlu benim 250 tl ye aldığım arka amortisörlerin çiftine 400 tl yazmışlarr
  3. K

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm birde mümkünse araçda yüklü yada arka tarafda 2 yada 3 kişi oturduğu zaman ki yüksekliği nasıl acaba deneme şansınız oldu mu yada resimleye bilir misiniz

4. K

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm serhat bey amortisörleiniz hayırlı olsun inş. uzun süre kulanırsınız nerede yaptırdınız tamiratı nı benimde turbo s var 2000 model benimkilerde patlak yardımcı olursanız sevinirimm.
  5. K

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım sahibinden ilanlarında 2009 forester 160 bin km de gerisini siz düşünün 1999 veya 2003 serinin 160 binde olan araçın km sine ne kadar güvene bilirsiniz benim aracım 270 bin km de 210 binde km. aldığın şahıs motor yaptırmış servise o zaman için 4800 tl...

6. K

Hız Göstergesi Sorunu

Ynt: Hız Göstergesi Sorunu orjinal lastik ebatları 215 / 60 / 16 hız farkı ile gösterge farkı bundan dolayıdır

7. K

Hız Göstergesi Sorunu

Ynt: Hız Göstergesi Sorunu lastik ebatları nedir acaba araçda orjinal ebatlı lastik kullanılmamışsa bu olabilir..
  8. K

Subaru Forester

sayın cereyancı hangi helezonları kullandınız acaba bizi bilgilendirirseniz sevinirizz bende kyb nın helezon grubunu araştırıyorum aşağıda ürün kodları olan helezonlar amartisör FR-KY334189 FL-KY334190 RR-KY334191 RL-KY334192 helezon (non SLS):- Front R&L-RC2315 Rear R&L-RA5761...
  9. K

Subaru Forester

serkan bey merhaba ben de araştırma içerisindeyim benim kulladığı toros helezonlar aracı normal yüksekliğine getiriyor yalnız yük ve insan sayısı çoğalınca gene oturuyorr KYB amartisör den yana da baya bir sıkıntı çektim fiyat konusun da (334191 ve 334192) tanesine 350 isteyende oldu...

10. K

KARGI İLÇESİ

Ynt: KARGI İLÇESİ sinop yolunu kasediyorsanız şuanda yolun resmi olarak açılmadı ama yol çalışıyor faal durumdaa kargılımısınız ?

11. K

KARGI İLÇESİ

Ynt: KARGI İLÇESİ Çorum Kargı’da Kaymakamlık, 15 Haziran’da 150 klasik Vosvos’un katılımıyla üç günlük Vosvos Şenliği düzenliyor. Misafirler etkinlik alanında kuracakları çadırlarında konaklayacak. Sabah kahvaltısı ve gün içerisinde yöresel keşkek ve pilav ikramı Kargı Belediyesi’nce...
  12. K

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı bana da ön sağ tarafının iç aks lazım birde arka amortisörler kyb da olabilir jaspada 540 tl + kdv çektiler aks'a ebay da komple aks takım sağ ve sol 110 dolar :) kyb amartisörlerde 60 ie 70 dolar arası 350 tl çektiler 1 tanesine...

13. K

tofaş fan

Ynt: tofaş fan bu gün araçcı biraz bakıma soktuk ön 2 amartisör değişti (monreo) rot lar rot başı ve diskler (brembo) ön balatalar ve arka z rot ları yalnız sağ ask laleleri baya aşınmış yağsız kalmış (parçalar 640 tl 80 tl de işcilik maliyeti) bilginiz olsun aks körükleriniz sağlam...
  14. K

tofaş fan

Ynt: tofaş fan 180 tl ye maloldu
  15. K

tofaş fan

epey dir yazan olmamış benden geçen hafta başıma gelen arızayı ve çözümünü yazayım dedim pazar günü düğün konvoyunda giderken baktım harare göstergesi kırmızıya dayanmış hemen pencereler sunroof açıp kaloriferi açtım bir çizgi felan indi hararet konvoydan sonra baktım radyatör...

16. K

Forester için Özel Üretim Yay

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay hayırlı olsun yeni amartisörlerinizz bende ki toros :) helezonlaro fazla iş yaramadı araba boş iken yüksekliği iyi ama yüke gelmiyor oturuyor sonuna kadar helezonların sertliği yetersiz geldi galibaa ben de izmirde firmanın birinde monreo...
  17. K

KARGI İLÇESİ

Ynt: KARGI İLÇESİ KARGI DAN MANZARALAR
  18. K

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay aracım 237 bin km de motorsa yenilenmiş 210 bin km de kompleyapıldı kendim de elektronikciyim zaten o dediğinizi denedim olmadı helezonu da tornacı arkadaşım oksijen kaynagı ile ısıtıp öyle şekil verdik ve normal havada soguması nı bekledik şimdilik bi...

19. K

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay merhaba ben toros helezonları halen kullanıyorum bir sıkıntım yok aracımın yüksekliği eskiye nazaran gayet iyi ama amartisörlerin değişmesi lazım illa ki çünkü arka koltuğa 3 tonajlı insan binince amatisörler bitik olduğu için yere yapışı nerdeyse...
  20. K

KARGI İLÇESİ

İlçe merkezinin kuruluş tarihi 1500’lü yıllara kadar gitmektedir. İlçenin, adını Kızılırmak kenarında yetişen sazlardan yapılan ve harp silahı olarak kullanılan ‘kargı’ dan aldığı sanılmaktadır. Yavuz Sultan Selim’in Çaldıran Seferinden dönen ve Kızılırmak Vadisinden Sinop’a geçerken burada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri