Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu
2 gün cok az bangkok için ama zamanın az ise yapacak bişeyin yok..uzunboyunlu kadınlar taylanda tabiri caizse anasının nikahında hiç tafsiye etmem gitmeni :)
şu an en avatajlı hava yolu firması emirates 587ero türkmenistan havayolu daha ucuz ama ben cok gittim geldim gercekten bitik bir firma emirates 5 yıldızlı gercekten iyi firma ee sonrası bangkok da her kese uygun yer var ama millet bir kohosan bellemiş ama...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010)
likya yolu yürüme planı olan arkadaşlar varsa size katılabilirim benim cok fazla tecrümem yok çünkü yakın zamanda planlayan arkadaşlarla iltibata gecmek işterim efem77@hotmail.com
merhaba arkadaşlar bende gecen sene 3 ay thailand a kaldım thialand a gezilmedik şehir ada bırakmadım bir iki günde mynamar seyhatim oldu..sanırım mayıs ayında tekrar uzakdogu yapacagım henüz bir plan yapmadım ben genelde dogaclama geziyorum thailand hakında...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor
bende nisan ayı içersinde yürümeyi düşünüyorum uygun bir gurupta bulmadaım henüz yüremeyi düşünen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın..efem77@hotmail.com