Arama sonuçlarınız

1. E

Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu 2 gün cok az bangkok için ama zamanın az ise yapacak bişeyin yok..uzunboyunlu kadınlar taylanda tabiri caizse anasının nikahında hiç tafsiye etmem gitmeni :)

2. E

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu singapur mynamar da var
  3. E

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu tayland malezya singapur myanmar vietnam kanboçya....yani uzun süreli bir uzakdogu gezisi düşünen arkadaş var mı ?

4. E

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu şu an en avatajlı hava yolu firması emirates 587ero türkmenistan havayolu daha ucuz ama ben cok gittim geldim gercekten bitik bir firma emirates 5 yıldızlı gercekten iyi firma ee sonrası bangkok da her kese uygun yer var ama millet bir kohosan bellemiş ama...
  5. E

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010) likya yolu yürüme planı olan arkadaşlar varsa size katılabilirim benim cok fazla tecrümem yok çünkü yakın zamanda planlayan arkadaşlarla iltibata gecmek işterim efem77@hotmail.com

6. E

Ynt: Yaz Tatilinde 1 Ay Uzakdoğu merhaba arkadaşlar bende gecen sene 3 ay thailand a kaldım thialand a gezilmedik şehir ada bırakmadım bir iki günde mynamar seyhatim oldu..sanırım mayıs ayında tekrar uzakdogu yapacagım henüz bir plan yapmadım ben genelde dogaclama geziyorum thailand hakında...

7. E

Tren Yolu İle İran - Pakistan - Hindistan

Ynt: Tren Yolu İle İran - Pakistan - Hindistan kafanda hangi tarih var bende düşünüyorum karadan hindiidtan turunu
  8. E

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor bende nisan ayı içersinde yürümeyi düşünüyorum uygun bir gurupta bulmadaım henüz yüremeyi düşünen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın..efem77@hotmail.com
  9. E

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010) ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz bende nisan ayı içinde gitme planları yapıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR