Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan datçam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,538

datçam

Yeni Üye
Yer
datça
Bu sıralar likya yolu yürüyüşü yapmayı düşünen arkadaş varmı.Üçağız -olympos arasını yürümek istiyorum.tek yürümek istemiyorum.

Etiketler
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

mart ve nisan aylarında likya yolunda yürümeye arkadaşlar aranıyor.ortak kullanabileceğimiz çadır ocak gibi temel malzemelerim var.yürüyüş rotası bir hayli uzun .bu geziyi etap etap olarak yürüyebiliiz ve tarihi beaber ayarlayabiliriz.maddi olarak fazla bir maliyeti yok.cevaplarınızı bekliyorum en iyi yürüyüş mevsim ve ay mart ve nisan ayıdır.zamanı geçmeden haber edin : ) bekliyorum

Ben de çok isityorum ama maalesef tatil değilim çalışıyorum . Haziranda her türlü gezi teklifine açığım:smiley:))

en iyi mevsim mart nisan.mayıs bile zor çünkü sıcaklık çok fazla oluyor ve su kaynakları kuruyor.onun için mart nisan,eylül ekim ayları en uygun olanı.vakti olan arkadaşlarınız varsa lütfen duyurursanız memnun kalırım.

mayıs ayında başlayacağımız likya yolu yürüyüşüne katılacak arkadaşlar arıyoruz, yolun tamamını yürümeyi planlıyoruz, tahmini 40-45 günümüzü alacak olan yürüyüşüne katılmak isteyen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz.

sinan: 0532 400 90 44
sinansaygi@hotmail.com

Mayıs ayı sıcakların bastırmaya başladığı bir ay... Geçen sene Mayısın ortasında olimpostan buradan edindiğim bir arkadaş ile yürümeye başladık.. Fakat arkadaş, ayakkabısının yarattığı sağlık sorunu sebebi ile adrasanda yürüyüşü bıraktı... bende adrasandan karaöze kadar tek başıma yürüyüp...orada yürüyüşümü sonlandırdım... Eğer alışık değilseniz burası gibi uzun yürüyüşler canınızı sıkabilir. Aynı zamanda bazı yerlerde heyelanlar oluşmuş ve çarşak kayalıklar mevcut, uçuruma paralel gidiyorsunuz (mesela adrasan - gelidonya feneri arasında) ... tehlikeli değil ama anlık bir dikkatsizlik yürüyüşü tehlikeli hale getirebilir... Bu nedenle yürüyüşü en az iki kişilik bir ekip ile yapmak mantıklı gözükmekte... Ama eğer bu kişiyi burada bulmaya çalışıyorsanız mutlaka yürüyüş öncesindede o kişi ile vakit geçirin, mümkünse birlikte bir iki aktivite yapın...birbirinizi ölçün...böylelikle yapacağınız yürüyüş çok daha zevkli hale gelecektir ve yarım kalmayacaktır. (tecrübe ile sabit :smiley:)

Yapmış olduğum kısa likya yolu yürüşüm ile ilgili yazımı blogumdan okuyup, fikir edinebilirsiniz..

http://blog.pirasoglu.com/olimpos-karaoz-arasi-likya-yolu-yuruyusu.html

Keşke zamanım olsaydı, sizlere eşlik etmekten zevk alırdım...şimididen size iyi yürüyüşler dilerim..

merhaba,ben nisan da düşünüyorum;3-11 nisan arası.

Merhaba,nisan ayı için de tercihim nisanın ilk haftası 1haftalık bir yürüyüş düşünüyorum.Siz de durum nedir?

likya yolu yürüyüşü için en iyi zaman nisan sonu-mayıs başı.bu tarihlerde yürümeyi planlıyorum.

çok güzel bir gezi olacak bence gelemiyeceğim ama hatıralarınız ve fotgraflarınızı eklerseniz ne güzel olur,şimdiden kolay gelsin

28-30 mayıs tarihleri arasında bir konferans sonrası fırsat bulmuşken değerlendirmeyi düşünüyorum. Adrasan civarında likya yolunda olmayı planlıyorum. Yukarıda mesaj bırakanlara tarih olarak pek uymuyor gibi ama bu seferlik ancak bu kadar vakit bulabildim, benimle gelmek isteyen olursa mesaj atınız.

Merhaba ,

Konu başlığını düzenledim.

Sizin ziyaret etmeniz gereken sayfa ise ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51389.0

Ve biraz sonra bu sayfayı GEZİ PLANLARIMIZ bölümüne taşıyacağım.

Tarihte ufak bir değişiklik yaptım.17-24 nisan arası düşünüyorum.Düşünen arkadaş varsa tek yürümek istemiyorum.

bir mayısta likya yolunu yürümeyi planlıyorum. daha önce kabak koyuna kadar gitmiştim. şimdi daha uzun olsun diyorum. iyi bir yürüyüş parkuru.

dilekozg' Alıntı:
Tarihte ufak bir değişiklik yaptım.17-24 nisan arası düşünüyorum.Düşünen arkadaş varsa tek yürümek istemiyorum.

bende nisan ayı içersinde yürümeyi düşünüyorum uygun bir gurupta bulmadaım henüz yüremeyi düşünen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın..efem77@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR