Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zunan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,096

zunan

Yeni Üye
şuan 2 kişiyiz ve likya yolunun tümünü yürümeyi planlıyoruz, katılmak isteyen arkadaşlarla irtibata geçelim

sinansaygi@hotmail.com
0532 400 90 44

Etiketler
Ynt: likya yolu yürüyüşü

Merhaba Konu başlığı düzenlenmiş ve tüm konu Gezi Planlarımız bölümüne taşınmıştır.

İçerik doğa yürüyüşü ve kampçılık olsa da bu bölümde sadece etkinlik sonrası fotoğraflar ve hikayesi yayınlanabilmektedir.

Şimdiden başarılar diliyorum.

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor (5 - 28 Mayıs 2010)

Hangi yönden başlamayı düşünüyorsunuz?
Bizde 15 indan sonra komple düşünüyoruz. Karşılasırız umarım :smiley:

1 mayısta ovacıktan yola cıkmayı düşünüyoruz, umarım karşılaşırız

ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz bende nisan ayı içinde gitme planları yapıyorum

Aslında nisan 17 den itibaren 2 arkadas cıkmayı planlıyorduk. ancak babamın yurtdısından gelme olasılığıyla 20 gün kadar ertelemek zorunda kaldım. sıcaklara da kalmak istemiyorum açıkçası. inş. karşılasırız.

likya yolu yürüme planı olan arkadaşlar varsa size katılabilirim benim cok fazla tecrümem yok çünkü yakın zamanda planlayan arkadaşlarla iltibata gecmek işterim efem77@hotmail.com

Merhaba arkadaşlar foruma ilk mesajım aynı zamanda Ersin ismim , bu parkurun hayali ile yanıp tutuşuyorum planlar ne durumdadır ne zaman çıkmayı planlıyorsunuz ve ne kadar sürecek bir serüven olacak bilgi verebilirmisiniz ?

Ersin Bilgin

ersin@bilginersin.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR