Tren Yolu İle İran - Pakistan - Hindistan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PoseidonTR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,909

PoseidonTR

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.,
önümüzdeki günlerde tren yolu ağırlıklı olmak üzere iran pakistan ve hindistan turu planlıyorum...bu konuda fikirleri olan, planları olan, bu gezileri gerçekleştirmiş ve bu geziye katılmak isteyebilecek arkadaşlardan mesajları bekliyorum.
Tolga

Etiketler
Ynt: Tren Yolu İle İran - Pakistan - Hindistan

önümüzdeki günlerde derken tam olarak tarih aralığı belirledin mi?
bir de ne kadar süreli bir program düşünüyorsun ?

konuyla ilgili pakistan büyükelçiliği ile temasa geçmeni öneririm irandan sonraki bölgelerde turist girişlerine kapalıydı 2008 yılında sınırın hindistan tarafında da ise kontrollü izin veriliyo trene binmeden bir izin kagıdı alıyorsun trenden inince ilk karakola vardığını bildiriyorsun şimdi durum nedir bilmiyorum ama büyükelçilikleri ara bi sor derim

İran a erkek erkeğe gidersiniz herhalde ;D ama hindistan gezisi güzel olurdu

karahülya' Alıntı:
İran a erkek erkeğe gidersiniz herhalde ;D ama hindistan gezisi güzel olurdu
iranda durum bizden çok farklı değil sırf istanbul fatihde tüm tahrandan daha çok kara çarşaflı kadın görürsünüz bunlar emperyalist yalanları kanmayın çanakkale savaşında esir düşen avustralyalılar türklerin insan eti yediğini sanıyomuş sebebi sorulduğunda ingilizler öyle anlattı demişler uzun lafın kısası bunlar 2 yakın coğrafya halkını birbirine yabancı etmek için uydurulmuş şeyler 7500 km uzagımızdaki newyork da newyorkluların emperyalist kültürüne o kadar aşinayızdır ki adamların yanına gitsek hiç yabancılık çekmeyiz ama komşumuzu daha dogru düzgün tanımayız

kafanda hangi tarih var bende düşünüyorum karadan hindiidtan turunu

merhaba arkadaşlar.ani bir karar değişikliği yaparak ve rotamı sınırlandırarak geçen hafta pazartesi günü trenle iran-suriye turu yapmak üzere yola çıktım.ancak maalesef tcdd kurumunun bilgilendirme yoksunluğu,çalışanların bilgisizliği ve nerdeyse rotamdaki%80 tren seferinin iptal edilmiş olması bu planımı şimdilik iptal etmeme neden olarak adanadan dönmeme sebep oldu.detayları ilerleyen mesajlarımda paylaşırım.

PoseidonTR' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.ani bir karar değişikliği yaparak ve rotamı sınırlandırarak geçen hafta pazartesi günü trenle iran-suriye turu yapmak üzere yola çıktım.ancak maalesef tcdd kurumunun bilgilendirme yoksunluğu,çalışanların bilgisizliği ve nerdeyse rotamdaki%80 tren seferinin iptal edilmiş olması bu planımı şimdilik iptal etmeme neden olarak adanadan dönmeme sebep oldu.detayları ilerleyen mesajlarımda paylaşırım.
geçmiş olsun zaten tcdd bu hükümet zamanında 100 den fazla treni seferden kaldırdı olmayan yol çalışmalarını bahane ederek bunların tek amacı milyarlarca dolar döktükleri bi türlü tamamlayamadıkları hızlı tren projelerini finanse etmek şu anda tren yollarının yüzde 25 atıl durumda sefer yapılmıyo

Arkadaşlar, sorun tcdd değil, onlar da çok iyi bilemiyor ne olup biteceğini. İran'da sorun fazla yok ama bizde basında fazla çıkmasa da Pakistan çok karışık. Taliban bir çok bölgenin kontrolünü ele geçirmiş durumda ama hala hükümet bunu kabul edemiyor. Özellikle sınırlarda hele ki Hint sınırına yakın bölgelerde resmen çatışmalar var..
Hiçbir şekilde can güvenliğiniz yok..
Gitmemeniz daha iyi olmuş..
Geçmiş olsun valla..

Merhaba biz hindistana trenle gitmek istiyoruz.iran pakistan hindistan yolunu kullanmak istiyoruz. ciddi ciddi giden var mı bu yoldan 4 bayan gitmeyi düşünüyoruzda yani can güvenliği açısından :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR