Arama sonuçlarınız

1. Varadero

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hanimköylü iyi tabir :) Bende Izmirli olarak Ankara ve Istanbulda okudum,hayat Antalya ya sürükledi.Iyi ki hanim Almanya da ;) burda dag tepe dolanabiliyorum..Antalya ya ugrarsan haberim olsun.

2. Varadero

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Umarim ondandir,özledim Izmiri zaten,burnumda tütüyor..Sen Izmirdemisin-Izmirli misin?
  3. Varadero

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Muratcim, önerine bayildim ve daha önce düsünmedimde degil.Benim motor 250 kiloluk birseydi,arkaya takinca arazide zor olur diye düsündüm,belki daha sonra ufak bir makina alir dediginizi gerceklestiririm.Yalniz birkac yildir bisiklete de...

4. Varadero

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Valla gönlümde 110 var.Ben yilin yarisinda yurtdisinda oldugum icin yani,sorun yapmiycak ve fiyati uygun bir arac aradim. Boyum 1.93 oldugu icin bircok araca sigmiyorum ve mahindra o acidan benim icin cok uygun.Aracin yüksekligi 1.94m,yerden yüksekligi de...
  5. Varadero

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Önerin icin saol Mahmutcum, defenderin hep gönlümde yeri olacak ve özlemi de tabii..Bana kamp malzemesi ve 2-3 bisiklet tasiycak bir arac lazim,ayrica arazide 1.90 lik tepemi tavana carpmiycagim bir arac.Yani arac olarak pick-up a karar vermis...

6. Varadero

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri