Arama sonuçlarınız

1. O

Beyrut

Ynt: Beyrut kararangeyik arkadasa cok tesekkur ederım. her ne kadar ben onun mesajını okudugumda gezıyı tamamlamıs olsam da dedıklerı harfıen dogru. bize aynı bilgi suriyeliler tarafından verildi. biz de babamı suriyede bırakmak yerine beyrut fikrinden vazgectik. zaten gorecek yerleri de...

2. O

Sharm El Sheikh Gezisi

Ynt: Sharm El Sheikh Gezisi Ben de Aqaba ya Urdune gidiyorum, Kizildeniz benim de merakimi simdiden jezbediyor paylastigin icin tesekkurler, yalniz pizza, hamburger yerine biraz yoresel takilsan daha iyi olmaz miydi?
  3. O

Suriye Lübnan Ürdün Gezisi Otel Pansiyon Önerileri

Arkadaslar cuma gununden itibaren 10 gunluk Suriye Urdun Lubnan gezisi yapmayi planliyorum. Aile olarak araba ile yapacagimiz bu gezi icin su sehirlerde konaklama planimiz var: Sam, Beyrut,Halep, Madaba, Dana,Karak, Amman, Aqaba... Bu sehirlere daha once gitmis ve konaklamis arkadaslar varsa...

4. O

Beyrut

Ynt: Beyrut Lubnan buyukelciligini (Ankara) aradik. Vize muafiyeti yururluge girmis. Yani vizesiz gecis var. Ama arabaniz dizel ise almiyorlar. Biz arabayi Samda birakip otobusle Beyruta gidip gelecegiz. Beyrutu gormek sanirim yeter zaten Lubnan pek tekin bir yer de degil ingiliz disisleri...
  5. O

Beyrut

Ynt: Beyrut ailemle birlikte gidiyorum araba meselesini babam hallediyor ama ondan duydugum kadariyla arabaya asya ile ilgili bir karne cikarmak gerekiyor. Onun disinda kasko ile de gorusup bu ulkelerde gecerli olmasi icin para vermek gerekiyor, ayrica international driving permit denilen...

6. O

Beyrut

Ynt: Beyrut selam ben lubnan vizesinin kalkmasinin uygulamaya gecmedigi ile ilgili bir durumu ilk defa sizden duyuyorum. Bircok tur operatoru lubnan vizesi kalktigi icin buralara turlar duzenlemeye baslamis bile coktan. Ben de o dusunceyle Suriye, Lubnan, Urdun turuna cikiyorum gelecek hafta.(...

7. O

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Arkadaslar bu siteye yeni uye oldum. Yukarda saydigim balkan ulkelerini 12 gunde gezmek istiyorum. Aceba Turkiyeden araba ile gitmek 4 kisi icin ucuza gelir mi? Orada Araba kiralamak bir alternatif olarak nasildir. Turk ehliyetim var uluslararasi ehliyetim falan yok bu sinirlardan geciste bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri