Arama sonuçlarınız

1. asabi

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Murat YÜKSEL abicim...

2. asabi

Kurumcu Göleti Kamplı-Balıklı-Off roadlı gezi

Ynt: Kurumcu Göleti Kamplı-Balıklı-Off roadlı gezi
  3. asabi

ANDOFF KAR 2.KAR GEZİSİ- 2011 E HIZLI GİRDİK

Ynt: ANDOFF KAR 2.KAR GEZİSİ- 2011 E HIZLI GİRDİK bunlarda benden

4. asabi

Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu

Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu çok güzel olacak eminim, güle güle kullanın
  5. asabi

Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek Murat YÜKSEL Defender 300 TDI ANKARA

6. asabi

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek mustafa abi benim def hazır ikimizde emrindeyiz.

7. asabi

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek mustafa abi benım hurda da hazır sayılır aklında olsun,gene ne varsa hurda da var ;D
  8. asabi

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi başınız sağolsun,allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin
  9. asabi

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Herkeze selam,2.Land Rover'imi aldım çok mutluyum,onuda listeye eklermisiniz?. Murat YÜKSEL 1987 Defender 2.5 dizel

10. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye benimde tek sıkıntım o oldu şimdiye kadar çünki aracım 2001 model ve orjinal 70 binde ama bide şu var. One Life Live It iyi geceler.

11. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye ben ankaradayım.
  12. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Evet aslında bende bir defender düşünüyordum toplamak için ama disco 2 den olmaz diyen çok kişi gördüm sizide takip ettikten sonra herkeze olup olmayacağını daha net göstermek lazım diye düşünüyorum.

13. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye bir ay kadar önce sahibindende görmüştüm satılıktı sonra yaban tv de antalya gezisinde gördüm yanılmıyorsam.
  14. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye yanılmıyorsam birtane izmitte var bordo yaban tv de görmüştüm ama gezenbilirdemi bilmiyorum
  15. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye teşekkürler umarım kısa zamanda aracımı sizlerinde tecrübesiyle biran önce bitirebilirim ve yine umarım sizlerle yüzyüzede görüşüp tanışabiliriz bundan onur duyarım,herşey için teşekkür ederim şimdiden saygılarımla.

16. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Birde sizin ikizlere bir üçüncüyüde ben eklesem kızmazsınız değilmi renkte aynı çünki. :)
  17. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Çok teşekkür ederim,
  18. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Kürşat bey selam, bir konuda bilginize ihtiyacım var, yükseltme konusunda; benim td5 i yükselmek istiyorum, 2"mi 4" mi yükselteyim diye kafam karıştı birde 3" yok diye duydum, varsa nerden bulabilirim teşekkürler.

19. asabi

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye Kürşat bey konuyu baştan sona merakla takip ettim öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş aracınız. benimde 2001 model disco 2 td5 im var şu an standart durumda hep içimde bir şüphe vardı disco 2 den olurmu diye ama artık sayenizde hiç şüphem...
  20. asabi

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yavuz bey, MKG abinin arabasını yakından görüp inceleme fırsatım oldu gördüğüm günden beri hayallerimi süslüyordu böyle bir araca sahip olmak şüphesizki muhteşem bir duygu olsa gerek, yanlız şuna inanıyorumki hazır bir araca sahip olmak yerine sizin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri