Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery TD5 Modifiye
benimde tek sıkıntım o oldu şimdiye kadar çünki aracım 2001 model ve orjinal 70 binde ama bide şu var. One Life Live It
iyi geceler.
Evet aslında bende bir defender düşünüyordum toplamak için ama disco 2 den olmaz diyen çok kişi gördüm sizide takip ettikten sonra herkeze olup olmayacağını daha net göstermek lazım diye düşünüyorum.
teşekkürler umarım kısa zamanda aracımı sizlerinde tecrübesiyle biran önce bitirebilirim ve yine umarım sizlerle yüzyüzede görüşüp tanışabiliriz bundan onur duyarım,herşey için teşekkür ederim şimdiden saygılarımla.
Kürşat bey selam, bir konuda bilginize ihtiyacım var, yükseltme konusunda; benim td5 i yükselmek istiyorum, 2"mi 4" mi yükselteyim diye kafam karıştı birde 3" yok diye duydum, varsa nerden bulabilirim teşekkürler.
Kürşat bey konuyu baştan sona merakla takip ettim öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş aracınız. benimde 2001 model disco 2 td5 im var şu an standart durumda hep içimde bir şüphe vardı disco 2 den olurmu diye ama artık sayenizde hiç şüphem...
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
Yavuz bey, MKG abinin arabasını yakından görüp inceleme fırsatım oldu gördüğüm günden beri hayallerimi süslüyordu böyle bir araca sahip olmak şüphesizki muhteşem bir duygu olsa gerek, yanlız şuna inanıyorumki hazır bir araca sahip olmak yerine sizin...