Arama sonuçlarınız

1. fecel7

NİSSAN SKYSTAR

Ynt: NİSSAN SKYSTAR Eğer arazide kullanacaksınız , alacağınız araç 4x4 olmasını tavsiye ederim.Araç oturaklı bir araba,virajda kolay kolay savrulmuyor.Ancak dediğim gibi normal skystarlarda arkada yük olmadığı zaman kaygan zeminde arkayı atar.Güçlü,performanslı ve karizmatik bir...

2. fecel7

NİSSAN SKYSTAR

Ynt: NİSSAN SKYSTAR hayırlı olsun güzel araç .Ancak normal skystarlarda benim araç gibi karda yük olmazsa yolda arkayı atar.fakat yük varsa ağrı dağına tırman çıkmam demez.
  3. fecel7

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır Güzel olmuş,tebrikler..

4. fecel7

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 Bence araba tercihi kişinin tarzıyla alakalı.Nissan görünüm olarak daha karizmatik.
  5. fecel7

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 Bende de 2004 Nissan skystar var.Araç şu an 210000 de henüz problem yaşamadım.Konfor,performans olarak çok iyi.Aracımdan gayet memnunum hatta devamlı müşterisi de çıkıyor.Ancak bence düzgün yolda kullanılması gereken bir araç.Çünkü azıcık karda çamurda üzerinde de yük...

6. fecel7

Country - rally raid - skystar fark

Ynt: Country - rally raid - skystar fark Şu an 2004 Skystar SSS kullanmaktayım.Araç gerçekten konfor,performans olarak çok iyi .Ancak arkada ağırlık ve yük yoksa aracı kışın karda ve çamurda yolda tutamazsınız.Bu da böyle güçlü ve sağlam bir araçta moralinizi bozabilir.

7. fecel7

Kamyonet (Pick-Up) İçin Vergi Düzenlemesi.

Ynt: Kamyonet (Pick-Up) İçin Vergi Düzenlemesi. Garip bir durum.Artık elimizde metre santim santim kamyonetlerimizi mi ölçecez.Bu işin iyice tadı kaçtı.Ağzımızın da tadı kaçtı.Ne kadar konforlu olursa olsun adı üstünde kamyonet.Bu araçları kullananlar çoğunlukla ticari veya iş icabı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri