NİSSAN SKYSTAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedatapat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,399

vedatapat

Yeni Üye
SLM ARKADAŞLAR BENDE 2004 NİSSAN STYSTAR LI OLDUM BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH MEMMUN KALIRIZ ARKADAŞLAR RESİMLERİ YÜKLEYECEGİM AMA BECEREMETİM YARDIMDI OLURSANIZ YÜKLERİM

Etiketler
Ynt: NİSSAN SKYSTAR

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın :smiley: Resim yükleme işlemlerini anlatmaya çalışayım:

Mesajınızı bu bölüme yazdıktan sonra
1. aşağıdaki dosya seç butonuna basın,
2. açılan ekrandan yüklemek istediğiniz dosyayı bilgisayarınızdan seçin
3. gördüğünüz gibi seçtiğiniz dosya aşağıda
4. daha fazla resim yüklemek için daha çok eklenti butonuna basın
5. yeni bir dosya seç butonu çıkacaktır
6. 1-2-3 numaralı adımları tekrarlayın
7. Bir mesaja en fazla 5 adet resim yükleyebilirsiniz
8. İşiniz bittiyse Gönder butonuna basın ve bekleyin
Umarım yardımcı olmuşumdur

resimyükleme1.jpg

resimyükleme2.jpg

resimyükleme3.jpg

resimyükleme4.jpg

resimyükleme5.jpg

hayırlı olsun güzel araç .Ancak normal skystarlarda benim araç gibi karda yük olmazsa yolda arkayı atar.fakat yük varsa ağrı dağına tırman çıkmam demez.

hayırlı olsun ... Valla 2 senedir kullanıyorum, eksileride var ama bana göre artıları çok daha fazla.Dizel olması ve az yakıt tüketmesi (diğer offroad araçlarına göre).. Özellikle uzun yol ve offroad yapıyoruz.Tek tavsiyem asvaltta sürat yapma.Araç bastığın zaman 190 km lere kadar çıkabilen bir motora sahip.Ama yağlaması bu devirlerde zayıf kalıyor ve sonra geçersin arabanın önüne ellerini cebine sokarsın ve bakarsın.Ama arazide yapısına göre performansı yeterli derecede...Buraya bakarsan buda benim kamyonetim:smiley:

selamlar

http://www.facebook.com/video/video.php?v=499203744012&oid=340347817757&comments

tüm gezenbilir dostlarına selam olsun bende kafayı takmıştım bu nissan skystara kısmet olursa 30.03.2011 tarihinde istanbuldan alacagım bir nissan 2004 model pazarlıgını bitirdim ama satıcı arkadaş umarım bir sorun çıkartmaz biraz fazla nazlanıyor ama umuyorum vazgeçmez eger vazgeçmezse bende skystarlı olacagım kısmet olursa çok kafayı taktım bu araca deneyip görecegim bakalım fakat beni bi şey endişelendiriyor bu aracın arkasına agırlık ilave ettirmem gerekecekmi aceba virajlara süratlı girersem savuracagını söylüyorlar bu konuda endişeliyim eger öyle ise ben bu aracı korka korka kullanırım o zamanda hiç bir zevk almam bilgisi ilgisi olan arkadaşlardan konuyla ilgili yorum bekliyorum herkese selamlar teşekkürler.

Eğer arazide kullanacaksınız , alacağınız araç 4x4 olmasını tavsiye ederim.Araç oturaklı bir araba,virajda kolay kolay savrulmuyor.Ancak dediğim gibi normal
skystarlarda arkada yük olmadığı zaman kaygan zeminde arkayı atar.Güçlü,performanslı ve karizmatik bir araba.Alacağınız arabada motora çok dikkat edin,sağlam bir servise gösterin.Uygun kullanılmadığı zaman bu araçlarda motor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yapar,hem de çok maliyetli bir şekilde.Bu araba hastalık ,bir kere binen bir daha bu arabadan vazgeçmez..

TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLER BANA YARDIMLARINDAN VE FİKİRLERİNDEN DOLAYI
NİHAYET 4X2 SKYSTAR SSS SAHİBİ OLDUM ARAÇ 2004 MODEL VE 90000KM DE
BAYAN AVUKAT KULLANMIŞ ARACI HİÇ YIPRATMAMIŞ SONUNDA BANA KISMET OLDU
HER ŞEYİYLE ORJİNAL BİR ARAÇ ARACI İSTANBUL BOSTANCIOGLU NİSSAN SERVİSİNDE
TESLİM ALDIM VE İNANIRMISINIZ İSTANBULDAN ÇIKTIM 170KM/SAAT HIZLA MERSİNE
TAM 7 SAAT'TE GELDİM VE ARAÇ SADECE 300TL YAKIT HARCADI DAHA ÖNCE YAKIT KONUSUNDA
BİLGİ ALDIGIM GEZENBİLİR DOSTLARINA TEŞEKKÜR EDERİM YAKIT KONUSUNDA ENDİŞELİYDİM
FAKAT SAMİMİ DAVRANDIKLARINDAN DOLAYI TEKRAR TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM YAKIT KONUSUNDA
BENİ AYDINLATTIKLARI İÇİN ARAÇ BU ABİİ YAAA SÜPER BİŞEY KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK
NASİP OLUR İNŞALLAH.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR