Country - rally raid - skystar fark

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,744

boxeralfa

Kamp II
Merhabalar,

4x4 Pick up almayı düşünüyorum, yanlız hiçbir yerde tam olarak açıklama bulamadım. Country - rally raid - skystar - skystar sss arasındaki farklar tam olarak nelerdir?

Etiketler
Ynt: Country - rally raid - skystar fark

slm size şöyle anlatayım

1.country versiyonu nun en baz modeli yani boş modeli

2.skystar SSS o serinin en dolu modeli ama 4x2 idir araç ama en dolusudur (digital klima,2 airbag,sunnroff,farklı döşemeler vs vs .....)

3.rally raid modeli yine skystar SSS gibi dolu extra olarak 4x4 oluşudur bide cd changer vardı yanılmıyorsam

yani sana kısacası abicim eger ki skystar alacak san ki al ben 6 sene 2004 skystar SSS kullandım 15 gün önce verdim cok memnundum ahh bide 4x4 olsaydı kesinlikle satmazdım bide otom vites...hııı skytar alacaksan 4x2 ise skystar SSS modeli derim yok 4x4 alacaksanız rally raid derim şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız.....

Yani donanımı şu şekilde sıralayabiliriz, yanlış anladıysam düzeltin lütfen;

Country 4x2 , Country 4x4

Skystar 4x2 , Skystar sss , Skystar 4x4 , Skystar sss 4x4

Rally Raid 4x4

Rally raid diğerlerine göre birazdaha fiyat olarak yüksek olduğundan dolayı, çok fazla ulaşabileceğim bir noktada olmayacaktır.
4x4 almayı düşündüğüm için country 4x4 'ün benim için uygun olduğunu düşünmekteyim. Country donanımı standart olarak nedir? Skystardan ne eksiği var?

slm skystar sss 4x4 yoktur skystar 4x4 vardır country ile skystar arasındaki fark skystar sss de olan extralar kısaca yazayim yazdıklarım country de olmayanlar

motor gücü 133 hp country de aynı digital klima yok yan basamaklar yok tavan boruları yok çift airbag yok (tekdir) sis lambaları yok ya baya bişiler yok anlıyacagın dur resimli anlatayım 2 araçta orjinal

country

skystar SSS

skystar rally raid

Fonksiyonel olarak pek bir fark yok anladığım kadarıyla, yanlızca aksesuar farkı varsa, bütceye uygunluk açışından country tercih edebilirim sanırım.

Ama yok dersenizki skystar defransiyel olarak daha üstün, yukseklik olarak daha iyidir yada countryde klima yoktur. Ozaman iş değişir. Eğerki fark sadece arkacamlar otomatik değil yada yan basamaklar yok, tampon boyası gibi ise, country tercihim olacaktır.

Tabiki sizin görüşleriniz benim için önem taşıyor. Atladığım yada yanlış düşündüğüm bir nokta varsa fikirlerinizi bekliyorum.

bak abicim bence yani ben olsam 3-5 daha verir skystar sss modelini alırdım hem 4x4 değil vergisi uygun hemde bi sürü aksesuarı var yaptırmaya kalksan altından kalkamazsın ama dediğim gibi şahsi fikrim karar senin....

Şu an 2004 Skystar SSS kullanmaktayım.Araç gerçekten konfor,performans olarak çok iyi .Ancak arkada ağırlık ve yük yoksa aracı kışın karda ve çamurda yolda tutamazsınız.Bu da böyle güçlü ve sağlam bir araçta moralinizi bozabilir.

bende 2005 country 4x4 kullanıcısıyım galeri ye resimler ekledim bu aracın yapamadığı yok hem arazide hem yolda gayet olumlu resimlerden anlaşılıyordur herhalde
saygılar.

birkaç resim de buraya

2fotograf.jpg

3fotograf.jpg

08112009932.jpg

DSCF0843.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR