Arama sonuçlarınız

1. gokalpc

Satılık Bestop (CJ5 Tente)

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) Tente hala satılık mı ve de elinizde tentenin kutusunun fotoğrafı veya tentenin kodu gibi bilgiler var mı? Varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

2. gokalpc

cj 5 hardtop ?

Merhaba, Bir süredir yurtdışındaydım ve cj 5'im de kaporta/boyadaydı. Şimdi yerli yapımı tentesini aracımın üstüne takmak istemiyorum. Forumu takip ediyorum, herkes gibi ben de tentenin cj 5'te daha şık olduğu düşüncesindeyim fakat, cj'mi günlük hayatta da kullandığım için okul, iş ve ev...
  3. gokalpc

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Yavaş yavaş öğreniyorum, öğrendikçe paylaşıyorum ;)

4. gokalpc

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Benim şu an diğer araçlarla ilgili bilgim yok açıkçası. Dediğim gibi bu işi daha iyi bilenlerden ve gezenbilir vasıta ilanlarından araştırmanız daha verimli olacaktır. Bana sorarsanız eğer zamanınız varsa Çorludaki aracı her halükarda bir görün derim...
  5. gokalpc

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Hatırladığım kadarıyla içinde problem yoktu yani tabii ki zevke göre değişiklikler yapılabilir. Dışında epey çürük ve pas vardı, muhtemelen kaporta-boyaya girmesi gerekebilir. Yürüyen aksamı da aşınmış gibi gözüküyordu, tentenin arka tarafında bir yırtık vardı tabi bu...

6. gokalpc

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? 79 model (ruhsatta 77 yazıyor) 4.2 cc motor, önler disk fren, elektronik ateşlemeli aracım. ben 12.500 tl ye aldım aracı bi miktar masraf da yaptım tabii , içinde halı vardı ama gezilerde ıslanma, koku gibi sorunlarla karşılaştığım için haftasonu onu da söktüreceğim. bu...

7. gokalpc

Satılık Bestop (CJ5 Tente)

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) Merhaba, Fiyat olarak ne düşündünüz acaba?
  8. gokalpc

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Merhabalar, Yaklaşık 2 ay önce 79 model bir CJ 5 aldım. Öncelikle aracımdan çok memnunum. Tamam uğraştırmıyor demiyorum, masrafsız da demiyorum. Zaman da nakit de harcadım ve harcamaya da devam ediorum, ama eğer harcama yapmasaydım da yolda kalmazdım. Daha önce birkaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri