Arama sonuçlarınız

1. E

Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı

2. E

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı Umut bey, size telefonla ulaşmaya çalıştım ama kapalıydı. Evet boyalar geldi. Çok teşekkürederim. Arkadaşlarınız aradı, çok yardımcı oldular. Her şey çok güzel olacak sizinde katkılarınızla sağolun.
  3. E

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı Merhaba Seval. Projeyi ben elimden geldiğince yazacağım, sen yine de merak ettiğin noktalar olursa sor daha ayrıntılı yazarım. Projemiz Gençtur aracılığı ile yapılacaktır. Korden 15 üniversite öğrencisi avrupa ve Türkiyeden de 5...

4. E

Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı Umut bey merhabalar, çok sevindim mesajınızı okuduğumda. Mutlaka beklerim taşkestiye. Ben telefon ve mail adresimi de yazıyorum. sizden haber bekliyorum. edip_ceyhan@hotmail.com 0506 636 7181
  5. E

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Walla süper, ben çok sevdim Artık Bolu 'da kim var görebiliyorum, artık Bolu'da da bir kapınız var. Tebrikler Sedat Bey, çok güzel bir çalışma.

6. E

Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası Merhablar; iki haftadan daha az bir sure kaldı, ama boyle bir sessizlik oldu ki; beni korkutmaya başladı, sanki bir ümitsizlk var, acaba korktuğum şey olacakta bu Bitlis'in uzak dağ köyüne gelme işi iptal mi edilecek? :(

7. E

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası iyi haber, yarı dijital 2 makinada köye ulaştı. 1 dijitalde okulumuzun var, 1 tanede seval hanımda var total 4 oldu.
  8. E

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası Merhaba sevgili arkadaşlar , bize verdiğiniz değerden ötürü hepinize sonsuz teşekkür ederim. Ben de elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum. Mayıs 17 de hepinizi bekliyorum, çok otantik olacak garanti veriyorum size. :) sevgiler .
  9. E

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası Merhabalar, çiğdem hanımla telefonda konustuk, gurubumuz giderek büyüor bence çok güzel olacak hersey. Sevgiyle alın,

10. E

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası Hepinizi sabırsızlıkla bekliyoruz, çocuklara anlatıyorum geleceğinizi, onların heyecanını anlatamıyorum, ama buraya gelddiğiniz de siz onların gözündeki ışıltıyı göreceksiniz. Not: 2 adet makinada çydd tarafından yollanıyor, gecen hafta arayıp...

11. E

Ynt: Köy Çocuklarına Fotoğraf Makinası Merhaba sevgili dostlar, öyle hoşuma gittiki yazdıklarınız, hepsini bir çırpıda heyecanla okudum. Ben Seval Hanımla mailleşiyordum, boyle bir guruptan haberim yoktu, meger bizi dusunen bizim icin ugrasan insanlar varmıs, hepinize yurekten, cocuklarım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri