Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,538

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Merhabalar ben Edip CEYHAN;

Bolu ilinin Mudurnu İlçesine bağlı Taşkesti Beldesinde sınıföğretmeniyim. Belki bu kampanyadan daha öncede size bahsettim,şimdi hangi aşamada olduğumuzu ve bize yardımcı olmak isteyecek arkadaşlarımızın nasıl yardımcı olabileceğini yazacağım. Güney Kore’den gelecek 15 üniversite öğrencisinin katılımıyla 28 Ocak – 11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Okulumuzun bütün sınıflarını boyamaya yetecek kadar plastik boyalarımız hazır. Konaklama için beldemizdeki öğrenci yurdunu kullanacağız. Bize sınıfların ve koridorun alt kısımlarını boyamak için 30 kg yağlı boyaya ihtiyacımız var. 25-30 tanede rulo gerekli.

Bize yardımcı olabilecek arkadaşlarımın desteği için şimdiden teşekkürederim. Umutla cevap bekliyorum.

Adres : Taşkesi ilköğretim okulu Mudurnu Bolu
Edip CEYHAN 1/A sınıföğretmeni
0506 636 7181

Sevgiler.

Etiketler
Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı

Edip hocam merhaba
bu konuda elimizden geleni yaptıracagım zaten taşkesti benim bildigim bir bölge fırsat buldukça ıstanbuldan ve sehir hayatından kaçıp o taraflara kendimizi atıyoruz yılbaşından sonra sizinle temas kuracagım belki bu yardımı yapmak isteyen başkalarıda olabilecegi için ihtiyaçtan fazlasını başka eksiklerde tamamlanır
gezenbilir sitesinin içerigi ve sosyal anlamda yaptıgı bu katkı inanın çok güzel size ilgiç bir seyi söylemek isterim bende yeni yılladan sonra mudurnu tarafına gelecektim onun için yol programı yapıyordum taşkesti de bu programdaydı burayıda iyice tanıyayım derken bir kaç dakika sonra sizin yazınızı gördüm büyük bir tesadüf
selamlar iyi seneler

umut soylemezoglu

SEVAL' Alıntı:
Merhabalar ben Edip CEYHAN;

Bolu ilinin Mudurnu İlçesine bağlı Taşkesti Beldesinde sınıföğretmeniyim. Belki bu kampanyadan daha öncede size bahsettim,şimdi hangi aşamada olduğumuzu ve bize yardımcı olmak isteyecek arkadaşlarımızın nasıl yardımcı olabileceğini yazacağım. Güney Kore’den gelecek 15 üniversite öğrencisinin katılımıyla 28 Ocak – 11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. Okulumuzun bütün sınıflarını boyamaya yetecek kadar plastik boyalarımız hazır. Konaklama için beldemizdeki öğrenci yurdunu kullanacağız. Bize sınıfların ve koridorun alt kısımlarını boyamak için 30 kg yağlı boyaya ihtiyacımız var. 25-30 tanede rulo gerekli.

Bize yardımcı olabilecek arkadaşlarımın desteği için şimdiden teşekkürederim. Umutla cevap bekliyorum.

Adres : Taşkesi ilköğretim okulu Mudurnu Bolu
Edip CEYHAN 1/A sınıföğretmeni
0506 636 7181

Sevgiler.

Umut bey merhabalar, çok sevindim mesajınızı okuduğumda. Mutlaka beklerim taşkestiye. Ben telefon ve mail adresimi de yazıyorum. sizden haber bekliyorum.

edip_ceyhan@hotmail.com 0506 636 7181

umfes' Alıntı:
Edip hocam merhaba
bu konuda elimizden geleni yaptıracagım zaten taşkesti benim bildigim bir bölge fırsat buldukça ıstanbuldan ve sehir hayatından kaçıp o taraflara kendimizi atıyoruz yılbaşından sonra sizinle temas kuracagım belki bu yardımı yapmak isteyen başkalarıda olabilecegi için ihtiyaçtan fazlasını başka eksiklerde tamamlanır
gezenbilir sitesinin içerigi ve sosyal anlamda yaptıgı bu katkı inanın çok güzel size ilgiç bir seyi söylemek isterim bende yeni yılladan sonra mudurnu tarafına gelecektim onun için yol programı yapıyordum taşkesti de bu programdaydı burayıda iyice tanıyayım derken bir kaç dakika sonra sizin yazınızı gördüm büyük bir tesadüf
selamlar iyi seneler

umut soylemezoglu

hocam tekrar mrhb.
önce yeni yılını kutlarım 2010 yılının bu ilk gününde ufak tefek hazırlıkları yapıp sizi arayacagım ruloları hazırlatıyorum boyalar içinde bugünlerde birinden haber bekliyorum gelişmeleri yazarım selamlar...

Merhaba Edip,
Proje hakkında biraz daga ayrıntı verirsen bir hafta sonu ben de gelip destek olmak istiyorum.
Gelirken de kendi ellerimle yaptığım keklerden getireyim Kore' li misafirlerine.
Sevgiler, selamlar...

Merhaba Seval. Projeyi ben elimden geldiğince yazacağım, sen yine de merak ettiğin noktalar olursa sor daha ayrıntılı yazarım. Projemiz Gençtur aracılığı ile yapılacaktır. Korden 15 üniversite öğrencisi avrupa ve Türkiyeden de 5 gönüllü olmazk üzere 20 gönüllünün 13 gün sürecek. Amaç Taşkesti ilköğretim Okulunun boyanması. bu gönüllüler 13 gün boyunca bu beldede ikamet edecekler. Bende hergün onlarla beraber olacağım. Okulumuzun öğretmeneleri, beldenin doktorları, İstanbuldan ve Boludan ankaradan günü birlik 2 günlük hafta sonları çalışmaları için aramıza katılacak. Konaklamayı Deprep araştırma merkezinde ve beldedeki yurt ve hatta okulumuzda olmak üzere 3 yerde yapacağız. Boya malzemeleri Filli boya ve İBB den Mimar dostum Birgül hanım ve de Bizim BTF den geldi. Öğle yemeklerini beldedeki orman işletme sağlayacak. şimdi akşam yemeği ve kahvaltı için arayış içindeyim. Gelebilrsen (arkadaşlarınıda beklerim) çok mutlu olurum. Bu belde adapazarı üzerinden istanbula oldukça yakın.

sevgierl.

SEVAL' Alıntı:
Merhaba Edip,
Proje hakkında biraz daga ayrıntı verirsen bir hafta sonu ben de gelip destek olmak istiyorum.
Gelirken de kendi ellerimle yaptığım keklerden getireyim Kore' li misafirlerine.
Sevgiler, selamlar...

Edip hocam
malzemelerini boluya yollattım eline ulaştımı ?seninle irtibat kuracak arkadaşlar olacaktı bana bilgi verebilirmisin.

slm
umut........

Umut bey, size telefonla ulaşmaya çalıştım ama kapalıydı. Evet boyalar geldi. Çok teşekkürederim. Arkadaşlarınız aradı, çok yardımcı oldular. Her şey çok güzel olacak sizinde katkılarınızla sağolun.

umfes' Alıntı:
Edip hocam
malzemelerini boluya yollattım eline ulaştımı ?seninle irtibat kuracak arkadaşlar olacaktı bana bilgi verebilirmisin.

Selam
umut........

edip sevindim inşallah istedigin sekilde boyatırsın boluya geldigimde seni arayıp okulu görecegim herhalde şubat ayında gelebilirim
gemeden seni ararım sömestir tatilinden sonra olur bir çayını içerim selamlar...
umut söylemezoglu...

İlk mesajda bilgi veriliyordu.
28 Ocak – 11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

pardon.. :smiley: tembellik ettim bakmadim

katilmayi cok istiyorum pat dye yazdim iste.. :-\

tesekkur ederim

bu arada yegenim ingilizce ogretmeni olacak 1. yilinda...

sizi

ve Edip beyi ornek gosterdim....)) hatta onuda getirmeyi dusunuyorum ama gelemicek galiba..(

mesleginin kutsalligini...ogretmenligin sadece ders ogretmek olmadigini....

ve bir gun olu ozanlar dernegindeki ogretmen gibi bir ogretmen olmasini istedigimi anlattim... :smiley:

sizlerin ve boyle guzel projelerin sayesinde... umarim oyle olur..

tesekkurler...

Güney Kore`den geldiler, Bolu`da okul boyuyorlar

UNESCO aracılığıyla Türkiye`ye gelen 20 yabancı öğrenci, Bolu`nun Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesinde maddi sıkıntılar nedeniyle 4 yıldır boyanmayan ilköğretim okulunu boyadı.

UNESCO `Uluslararası Gönüllülük Projesi` kapsamında Güney Kore`den 15, Avusturya, Japonya ve Slovenya`dan birer, Türkiye`den de 2 üniversite öğrencisi, Taşkesti İlköğretim Okulu öğretmeni Edip Ceyhan`ın daveti üzerine yaklaşık 20 gün önce beldeye geldi. Öğrenciler, hayırsever vatandaşlar tarafından alınan boyalarla okulu ve 19 sınıfını yeniledi.

Boyacıların okulu boyamak için 4 yıl önce 19 bin lira istediğini anlatan okul müdürü Orhan Kocaçavuş, `Bu parayı veremediğimiz için okul bugüne kadar boyanamamıştı. Okulumuz gönüllü öğrenciler tarafından boyanınca yeniden yapılmış gibi güzel oldu. yabancı öğrencilere çok teşekkür ediyorum.` dedi. Yardımsever gençler de tek isteklerinin öğrencilerin daha güzel ortamda eğitim almaları olduğunu vurguladı. Yabancı öğrencilerin Türk rehberi Eray Türker ise okulu gönüllü olarak boyadıklarının altını çizerek, şöyle konuştu: `Eğlenerek yapılan bu çalışma, herkesi mutlu etti. Son rötuşları bitirdik, herkes çok sevinçli. Yabancı öğrenciler, Taşkesti`yi çok sevdi.` Gençlerin hafta içinde ülkelerine dönecekleri öğrenildi.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Cok istedim....gelemedim

emegi gecen herkezin ellerine saglik.

Oyle guzel oyle gurur vericiki, boyle idealist genc ogretmenlerimizin oldugunu bilmek,

boyle sosyal projelere gonul verenleri bilmek...

umit veriyor...

ellerinize yureginize saglik baska ne denirki..............

sentor' Alıntı:
Cok istedim....gelemedim

emegi gecen herkezin ellerine saglik.

Oyle guzel oyle gurur vericiki, boyle idealist genc ogretmenlerimizin oldugunu bilmek,

boyle sosyal projelere gonul verenleri bilmek...

umit veriyor...

Desteğiniz ve yüreklendirmeleriniz için ben teşekkürederim.

ellerinize yureginize saglik baska ne denirki..............

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR