Arama sonuçlarınız

1. M

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD bunu sölemeniz iyi oldu bunları bilmiyordum benim alcağım araç daha önceden belirttiğim gibi 2.4 benzinli 2.7 dizel yada 3.3 v6 motorlu bir pathfinder açıkcası patfinderı daha fazla beğenmeme rağmen (görüntü olarak) yakıt mevzularından dolayı sanırsam 2.4 benzinli...

2. M

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD Bu verdiğiniz rakam LPG oranlarımı dicem ama sizinki mazotlu :) şehir dışı sabit hız gibi olmuş bu.... anladım peki şehir içi yakıt tüketimi ne kadar netice itibari ile aldığım taktirde istanbul içinde kullanıcam aracı ??
  3. M

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD hımmm anladım tavsiye ettiğiniz siteye kesin bakıcam ayrıca vermiş olduğunuz bilgiler çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim....... bugün 98 model 2.7 tdi terrano kullanan biri ile konuşma fırsatım oldu ben havalimanında çalışıyorum ve sigara için dışarı çıktığımda...

4. M

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD hadi yaaa oysaki 3.3 motor :-X aslına bakarsanızda zevk işi ama ne yalan söliyim pathfinder terranayo göre dha bi hoşuma gidiyor hem daha bi tok duruyo hemde onun kadar yüksek değil.... net bi rakam verebilecek bi arkadaş yok mu :(
  5. M

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD şimdi okudum da birden fazla araç alıcakmışım gibi anlaşılıyor ;D burda yazdığım modellerden birini almayı düşünüyorum anlamında demeye çalıştım ;)

6. M

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD selam ben yakın bi zamanda terrano II 2.4/ 2.7 TDi ve pathfinder 3.3 v6 almayı düşünüyorum aralarından açıkcası seçim yapamadım benzinli olanları alırsam şayet LPG taktırmayı düşünüyorum. Daha önceden kullananlardan sadece ricam yakıt oranlarını sölemeri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri