Nissan TerranoII 2.7 TD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan webcini001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,500

Etiketler
Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD

webcini001' Alıntı:
Evet Arkadaşlar Arazi Aracı Arıyorum. Nissan Terrano II 2.7 TD Modelini Beğendim Görünüş Olarak ve Yakıt Sarfiyatı İnternetteki Değerlere Bakarsak Bütçeme Uygun.96-98 Model Arası Düşünüyorum Fakat Almadan Önce Bir Araştırayım Dedim, Nedir ne Değildir. Bu Aracı Kullanan veya Tecrübesi Olan Arkadaşların Yorumları ve Önerilerini Bekliyorum....!

eski model 4x4 alacaksanız birçoğunda masraf etmeniz gerekebilir. ama parça gerekirse terrano parçası kolay bulunuyor. yakıtı da hesaplı. 2.7 tdi modeli benzinli , tüp takılmamış 2.4 modelinden daha az yakıyor. her ikisinde de önler pekçok markadan farklı olarak kısmen değil tamamen ayrılabildiğinden yakıt avantajı sağlıyor. hem yol hem de arazi için uygun bir araç. eğer iyi kullanılmış bir tane bulursanız alınabilir.

ancak şunu belirtmeliyim ; turbo dizel aracı kullanmak biraz daha özen ister. çalıştırınca hemen yüksek devir yapmamak, motorun ve turbonun yağlamasını beklemek, aracı kapatırken aynı şekilde davranmak, ve önerilen yakıt dışında (eurodisel) yakıt kullanmamak gibi şeylere dikkat dikkat etmek lazım.

selamlar terrano hem yakıt hem de vergi bakımından ekonomik.fiyatlarıda genel olarak makul.binici için güzel araç.

selam

ben yakın bi zamanda terrano II 2.4/ 2.7 TDi ve pathfinder 3.3 v6 almayı düşünüyorum aralarından açıkcası seçim yapamadım benzinli olanları alırsam şayet LPG taktırmayı düşünüyorum.

Daha önceden kullananlardan sadece ricam yakıt oranlarını sölemeri

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.......

şimdi okudum da birden fazla araç alıcakmışım gibi anlaşılıyor ;D burda yazdığım modellerden birini almayı düşünüyorum anlamında demeye çalıştım ;)

pathfinder 3.3 v6'nın jeep 5.2 v8'den daha fazla yaktığını forumda okumuştum. ::smiley:

hadi yaaa oysaki 3.3 motor :-X aslına bakarsanızda zevk işi ama ne yalan söliyim pathfinder terranayo göre dha bi hoşuma gidiyor hem daha bi tok duruyo hemde onun kadar yüksek değil....

net bi rakam verebilecek bi arkadaş yok mu :(

Mskva' Alıntı:
hadi yaaa oysaki 3.3 motor :-X aslına bakarsanızda zevk işi ama ne yalan söliyim pathfinder terranayo göre dha bi hoşuma gidiyor hem daha bi tok duruyo hemde onun kadar yüksek değil....

net bi rakam verebilecek bi arkadaş yok mu :(

slm
tüm markaların herşeyini karşılaştırmalı bakmak için ; sahibinden com otomobil karşılaştır diye google da aratın . ordan en üstte çıkması lazım.tıklayınca açılan sayfada tüm marka, model ve araç tiplerini seçerek karşılaştırabilirsiniz. eski modellleri de karşılaştırıyor olması güzel.

eğer terrano alacaksanız ,4x4 ler arasında terrano da yakıt pek sorun değildir.yani çok fazla diğerlerinin tüketimiyle kıyaslamaya gerek yoktur. bu araçlarda siz diğer yönlerinin iyi durumda olmasına odaklanmalısınız.

Mskva' Alıntı:
selam

ben yakın bi zamanda terrano II 2.4/ 2.7 TDi ve pathfinder 3.3 v6 almayı düşünüyorum aralarından açıkcası seçim yapamadım benzinli olanları alırsam şayet LPG taktırmayı düşünüyorum.

Daha önceden kullananlardan sadece ricam yakıt oranlarını sölemeri

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.......

üstte verilen rakamlar dışında bilgi ; benim kullanımım da 1998 model 2.7 tdi ; şehiriçi 12 lt, şehirdışı 8 lt mazot yakıyor.

hımmm anladım tavsiye ettiğiniz siteye kesin bakıcam ayrıca vermiş olduğunuz bilgiler çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim.......

bugün 98 model 2.7 tdi terrano kullanan biri ile konuşma fırsatım oldu ben havalimanında çalışıyorum ve sigara için dışarı çıktığımda baktim adam aşşa iniyor hemen yapıştım yakasına :p soru bombandırmanına başladım...

selam arkadaşlar
video yu izledim bir DEFENDER cı olarak terrano ll konusundaki fikirlerim pekişti güzel ve güçlü bir araç hepinize 4x4 günler

strom' Alıntı:
arkadaşlar ben 2 yıldır kullanıyorum....

izlemek isterseniz

http://www.izlesene.com/player2.swf?video=869881

izledim hocam ama çamur performansı lazım bana da.. büyük olmalı çamurdan çıkmalı ..vitara xl 7 şimdilik aklımda ki.. ama bu aralar çok terrano 2.7 td satışı var. dikkatimi çekiyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.