Nissan TerranoII 2.7 TD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan webcini001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,492
Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD

Mskva' Alıntı:
selam

ben yakın bi zamanda terrano II 2.4/ 2.7 TDi ve pathfinder 3.3 v6 almayı düşünüyorum aralarından açıkcası seçim yapamadım benzinli olanları alırsam şayet LPG taktırmayı düşünüyorum.

Daha önceden kullananlardan sadece ricam yakıt oranlarını sölemeri

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.......

merhaba;
2.7 TD otomatik, hız 100-110 ağırlıklı, 550-600 kg yolcu ve eşya, klima %50 açık eurodisel 10 lt... kırsal motorinde kullanımında tüketim 12 lt ye çıkıyor...

Etiketler

Bu verdiğiniz rakam LPG oranlarımı dicem ama sizinki mazotlu :smiley: şehir dışı sabit hız gibi olmuş bu.... anladım peki şehir içi yakıt tüketimi ne kadar netice itibari ile aldığım taktirde istanbul içinde kullanıcam aracı ??

Mskva' Alıntı:
Bu verdiğiniz rakam LPG oranlarımı dicem ama sizinki mazotlu :smiley: şehir dışı sabit hız gibi olmuş bu.... anladım peki şehir içi yakıt tüketimi ne kadar netice itibari ile aldığım taktirde istanbul içinde kullanıcam aracı ??

merhaba;
şehir içi tüketim, güzergahınızın trafik yoğunluğuna, hava ve yol şartlarına, sizin kullanım tarzınıza, aracın bakım durumuna göre değişiklik gösterecektir. ancak Cem Bey' inde belirtiği gibi 12 lt civarında olacaktır. nitekim kendi kullanımımda da bu max. bu değerdedir. araçta kar-kış, normal ve spor kullanım modları da bulunmaktadır. spor kullanım modunda tüketim bir miktar daha artmaktadır.

bunu sölemeniz iyi oldu bunları bilmiyordum benim alcağım araç daha önceden belirttiğim gibi 2.4 benzinli 2.7 dizel yada 3.3 v6 motorlu bir pathfinder açıkcası patfinderı daha fazla beğenmeme rağmen (görüntü olarak) yakıt mevzularından dolayı sanırsam 2.4 benzinli yada 2.7 dizel terrano alıcam açıkcası bu araçların hiç birini siz üstatlar gibi dağa tepeye sokmıcam ( gerçi Rizelinin işi belli olmaz ) :smiley:

benzinli olan seçenekleri lpg ile kullanmayı düşünüyordum 3.3 v6 motorlu bir pathfinder a lpg takıldığında yakıt durumunun ne olacağı hakkında bir üstat yardımcı olabilirse çok sevinirim açıkcası aklıma takıldı da 3.3 v6 motora sahip pathfinder şehir içi lpg de bu oranları yada daha aşşağısını yakalarsa yakıt sarfiyatı olarak pathfinder alıcam fazlası beni sıkıntıya düşürceğinden terrano da karar kılıcam..

Mskva' Alıntı:
bunu sölemeniz iyi oldu bunları bilmiyordum benim alcağım araç daha önceden belirttiğim gibi 2.4 benzinli 2.7 dizel yada 3.3 v6 motorlu bir pathfinder açıkcası patfinderı daha fazla beğenmeme rağmen (görüntü olarak) yakıt mevzularından dolayı sanırsam 2.4 benzinli yada 2.7 dizel terrano alıcam açıkcası bu araçların hiç birini siz üstatlar gibi dağa tepeye sokmıcam ( gerçi Rizelinin işi belli olmaz ) :smiley:

benzinli olan seçenekleri lpg ile kullanmayı düşünüyordum 3.3 v6 motorlu bir pathfinder a lpg takıldığında yakıt durumunun ne olacağı hakkında bir üstat yardımcı olabilirse çok sevinirim açıkcası aklıma takıldı da 3.3 v6 motora sahip pathfinder şehir içi lpg de bu oranları yada daha aşşağısını yakalarsa yakıt sarfiyatı olarak pathfinder alıcam fazlası beni sıkıntıya düşürceğinden terrano da karar kılıcam..

lpg yi kendiniz taktırmayı düşünüyorsanız, bu tür motor hacmine sahip araçlara, 1.6 lt benzinli motorlara takılan 1000 TL civarındaki lpg kitlerinden olmadığını unutmayın, 2000-2500 TL fiyatları vardır. LPG dönüşümü her araçta uygun montaj ve ayar olması şartıyla yaklaşık %40-50 tasarruf sağladığı yetkili servisler tarafından söylenmektedir. (daha önce kullandığım araçlarda tüketim bu şekilde düşmüştü)

merhaba
osman bey videolar ve terrano hakkındaki yorumlarınız icin tesekkurler.dogrusu terranoya henuz almadıgım halde cok ısınmıstım ama birsuru olumsuz yorum keyfimi kacırmıstı ama simdi daha kararlıyım yinede bu konuda biraz yardıma aydınlatılmaya ihtiyacım var.profosyonel anlamda araziye cıkmıyacam sadece biraz av biraz yayla merakı icin düsünüyorum.anladıgım kadarıyla sizde antalya bolgesindensiniz ona ayrıyeten sevindim.hocam ben 2001 modellere bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum dogru model ve motor konusunda. tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri