Arama sonuçlarınız

1. tricky

Uydu Telefonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı ?

Cok zaman gecmis konunun uzerinden, ama almak isteyenlere rehber olsun diye yaziyorum. Haftasonlari yaz/kis genelde daglarda kaliyorum. Dolayisiyla telefonuma cogu zaman ulasilamiyor. Kisa bir arastirma yapip, Thuraya, iridium, globalstar ve inmarsat'in Turkiye'deki bayi/temsilcilerinden...
  2. tricky

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Bahsettiklerinizin cogu 2000 model suvlarda zaten var. Sifir/ikinci el konusuna takilmayin. Bakimlari zamaninda ve dogru ellerde yapilmis bir ikinci el arac alirsaniz yolda kalmazsiniz. Hatta skoda'ya da bu kadar takilmayin. Karavan cekmek icin daha makul fiyatli, gucuyle arkasinda karavanin...

3. tricky

behçet bey, levent bey ve sayın ince'nin yazdıkları bu konuda referans olabilecek nitelikte bilgiler. bütün karavan forumlarında ve sosyal medya gruplarında her gün en az bir kez 'ben bu karavanı şu arabayla çekebilir miyim?' sorusuyla karşılaşıyoruz. bahsettiğim yerlerde bu yazı mutlaka...
  4. tricky

taşıma kapasitesi olarak verilen değer, aracın tavanının taşıma kapasitesi değil; aracın taşıma kapasitesidir. minibüslerin tavanına bile bırakın 620 kg'ı, 250 kg yük koyamazsınız. bu, binek otomobillerin çoğunda 100 kg'ı bulmaz aracın taşıma kapasitesi 600 kg, toplam ağırlık yazılan değer de...

5. tricky

İkinci Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

söylediğiniz gibi, bu bir tercih meselesi. ikisinin de avantaj/dezavantajları var. camper motokaravanlarda hacim dar. alkovenliler bizlere çekme karavanların ferahlığını sunuyor. bazen o hacmin büyüklüğü ise sorun yaratıyor. dağa, bayıra çıktığınızda bir camperin girdiği ağaçlık yerlere çekme...

6. tricky

Motokaravan Içinde Atv Taşımak

Saniyorum bu aralar bosa cikacak. Cunku motokaravanda izin verilen azami agirliga yaklasmis durumdayiz. rzr 900'un agirligi aksesuarlarla 600 kg. Onu da cekerek karavani biraz daha zorlamak istemiyorum. Ozel mesaj atiyorum. Oradan konusalim.
  7. tricky

tecrübeli atvcilerin çoğu aynı yollardan geçmiştir. zamanında laf dinlemedim ve 350'lik bir yamaha ile başladım. sonra 660'a yükselttim. sonra da çift silindirli bir 750'lik bir kawasaki ile bıraktım. 750'lik makine ancak aynalarını sökünce büyük bir minibüse sığıyor ve başka hiç yer kalmıyordu...
  8. tricky

Yapmak istediklerinizin hepsini denemis bir forum uyesi olarak size cevap yazayim: o atv'yi en fazla bir sene icinde degistirip daha buyugunu alacaksiniz :) Sizi tatmin edecek boyutlardaki atv de bir motokaravana sigmaz. Sigarsa da karavanda yasam alani kalmaz. Ancak unimog ya da man L2000...

9. tricky

Chevrolet Tahoe 95-99 Arası Mı Grand Cherokee 5.2 V8 96-99 Mu?

özel mesaj atıyorum

10. tricky

i ilan yanlış kategoride verilmiş. araçta hiç bir modifikasyon yoktur.
  11. tricky

ilanı bile var . garajı biraz küçültmem lazım :) yalnız aynı kategoride sadece bir ücretsiz ilan verilebildiğinden, ilan başka bir hesaptan verildi. Sahibinden satılık modifiyeli Chevrolet Tahoe Sport 201000 km' de Turkuaz renk 57.000 TL sahibinden.com'da - 271487518

12. tricky

o keyfe paha biçilemez. yakıt hesabı yapacaksanız duster alın :) atıyorum s10 4.3, 12 litre yakıyorsa; tahoe 5.7, 14-15 litre yakacaktır. ama ikisi de yakacaktır. tahoe benim keyif arabam. günlük ulaşım için başka arabalar kullanıyorum. o yüzden sadece bir kez hesaplamıştım ne yaktığını: geçen...
  13. tricky

yardımcı olabildiysem ne mutlu. basitçe yukarıda @BURDEDE anlatmış: tahoe gırtlağa kadar testosteron
  14. tricky

Atv Ve Çekme Karavan

325'lik tgb ile 400 kg ağırlık çekmeye kalkarsaniz sıkıntı yaşarsınız. kayışlı aktarma sistemi o tür bir ağırlığı sürekli çekmeye uygun değil. frenlemede de cok ciddi problemle karşılaşacağınız kesin.

15. tricky

Blazer, ürün gamında s10 olarak geçiyor. bir segment daha altta, biraz daha küçük; biri fullsize, diğeri midsize diyebiliriz. güzel makineler, kullananların ufak tefek sıkıntıları vardı. sürekli kullanmadım. bir kaç kez arkadaşlarımınkine bindim. sürüş keyfi asla bir tahoe ya da GC'ninki gibi...
  16. tricky

İkinci Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

hem fiyat, hem performans, hem de dayanıklılık açısından yokohama geolander'i da değerlendirmenizi tavsiye ederim.
  17. tricky

Her ikisini de kullanıyorum. Aşağıda bahsedeceklerimin hepsi standart donanımlı araçlar için geçerlidir. Arazi kabiliyeti açısından Grand Cherokee'nin açık ara önde olduğunu söyleyebilirim. Yol tutuşu Tahoe'dan daha iyi, binek otomobile daha yakın. İç mekan işçilik kalitesi de daha yüksek. Ama...

18. tricky

Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ?

Selamlar, Siteye çok giriş yapamadığım için mesajnızı 6 ay geç cevaplayabiliyorum; kusura bakmayın. O donemde WJ'i sattım ve bir WK daha aldım. Elbette WK, WJ'den çok daha konforlu ve güçlü. Eğer bütçeniz uygun olacaksa WK alın. Dediğim gibi her şeyden önce aralarında jenerasyon farkı var. 3...
  19. tricky

Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ?

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crdi En Sorunsuz Modeli Hangisi ? Alacaginiz araci gidip gormeden once detayli fotograflarini inceleyin. LR'ler servise daha sık girmesi gereken araclar. Ben GC'de parca ve servis acisindan hic sikinti yasamadim. Durum LR icin nasildir bilemiyorum. Istanbul'da 100 bin km...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri