Arama sonuçlarınız

1. sekooo89

Çift kabin PICK UP 4 X 2 için görüşleriniz.

Ynt: Çift kabin PICK UP 4 X 2 için görüşleriniz. aracım 99 model nissan skystar .. 4 yıldır kullanıyorum .. 1997-2000 modeller arasında yakıtı fazla olabilir sebebi sağlamlığında ama o kadar büyütecek bi fazlalık değil bu ... aracımın km si şu anda 300 bin km de ustama daha geçen yağ...

2. sekooo89

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım takip takip takip :) kolay gelsin ...
  3. sekooo89

MÜJDEEE....Arkadaşlar Ssangyonglara Dif.Kilit Olayı Çözülmüştür...!!!

Ynt: MÜJDEEE....Arkadaşlar Ssangyonglara Dif.Kilit Olayı Çözülmüştür...!!! ne güldüm ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D

4. sekooo89

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında ilan sitelerindeki bazı ilanlarda "aracım 4x4 ama ruhsatta 4x2 geçmektedir dolayısıyla vergisi çok uygundur" diye yazan ilanlar gördüm ... hatta birisi muayeneye giderken ön o ismi şaft mı ne onu çıkarırsınız muayenede hiç bir sorun...
  5. sekooo89

Yeniden Anadolu Parsı

Ynt: Yeniden Anadolu Parsı ağlasam mı bu memleketin haline gülsem mi ne yapsam şaşırdım ... diyecek çok şey var ama diyemiyorum yazıklar olsun doğayı katledenlere ve buna seyirci kalanlara :'( :-X

6. sekooo89

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 çok iyi olur çok sevinirim Kasım bey

7. sekooo89

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı .
  8. sekooo89

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 arkadaşlar iyi günler bana bi yardımcı olabilir misiniz :) ? bulunduğum ilde ben pickup alana kadar nissanlar yoktu doğru düzgün, ben aldıktan sonra araba hergün çarşıda olunca buralar nissan pickuplarla dolmaya başladı :) ama parça konusunda çok sıkıntı çekiyorum ...
  9. sekooo89

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU süperrr :))

10. sekooo89

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu az önce izleyebildim çokk güzeldi :)

11. sekooo89

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu tebriklerr .. güzel bi program olmuş ... yolunuz açık olsun :)
  12. sekooo89

yeni nissan hazırlanıs -----

Ynt: yeni nissan hazırlanıs ----- arkadaşlar merhaba bende de skystar 99 var ... aracım için ön iki kapı için menteşe pin burçları aramaktayım .. kapıyı açınca biraz aşağıya düşüyo ve haliyle çok ses yapıyo .. acaba nerden temin edebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

13. sekooo89

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bencede kesinlikle eurodisel olması gerekiyo .. ben traktörde bile eurodisel kullanıyorum .. verdiği performansıyla ve motora zarar vermemesiyle zaten kırsal motorinle arasındaki farkı amorti ediyor
  14. sekooo89

Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program ,
  15. sekooo89

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey çok teşekkür ederim sonunda birisi yardımcı oldu :))) kazasız belasız bol bol çamurlar dileğiyle :)

16. sekooo89

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar herkese iyi günler .... 2001 model 2.7 terrano ve 2004 3.0 terranoların vergisi ve yakıtı ne kadar acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  17. sekooo89

Kapadokya-Tuz Gölü Kamplı Gezisi (29 Ekim-1 Kasım 2009)

Ynt: Kapadokya-Tuz Gölü Kamplı Gezisi (29 Ekim-1 Kasım 2009) defender buralara bir başka yakışıyor :D
  18. sekooo89

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. iki saattir baştan sona okudumm ... süper ötesi Maşallah ... güle güle binin İnşaallah ...

19. sekooo89

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ çok güzell ...maşaallah ... kolay gelsin ;)
  20. sekooo89

Bu Nissan,Sizi Çok Şaşırtacak

Ynt: Bu Nissan,Sizi Çok Şaşırtacak BU NİSSANIN FRONTİER MODELİ TÜRİYEDE SATILMAMIŞ .. V8 MOTORA SAHİP BUNLARDA YAPILINCA TABİ CANAVAR OLUYOR RESMEN :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri