Arama sonuçlarınız

1. SYNCRO

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))............................................................... neden güldüğümü myway iyi bilir :)))

2. SYNCRO

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya pardon bu şanzımanların t3 olduğuna eminmisiniz ??? t4 gibi geldi bana
  3. SYNCRO

Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi 2000 model 110 hp skoda oktavia motoru :))))

4. SYNCRO

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi hahahaha .. neden ??
  5. SYNCRO

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. mayısda nerde bus buluşması ?? ve ne tür bir buluşma .. kamp amaçlımı yoksa günü birlik bir şehir buluşmasımı ??

6. SYNCRO

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. eğer bu kadar başka bir arabaya uğreaşsaydım sanırım 10 yaş birden ihtiyarlardım .. ama bu t3 denen araç .. kelimeleri yok :(((

7. SYNCRO

Syncro Türk Sitesi

Ynt: Syncro Türk Sitesi ankara..
  8. SYNCRO

Syncro Türk Sitesi

Ynt: Syncro Türk Sitesi kendinizi tanıtırmısınız ?? hangi şehir ?? ve ayrıca aracın resimlerini görme şansımız varmı ?
  9. SYNCRO

Syncro Türk Sitesi

Ynt: Syncro Türk Sitesi ooo kaportamı kaldı .. boyada bile .. 20 şubatta çıkacak beklerim :))

10. SYNCRO

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi 1350 . tl toplamda

11. SYNCRO

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. henüz harika değil .. ama olacak :)) rengi ne yapayım diye tartışmaya açacam aslında ama .. bilmiyorum .. nasıl yapsak ?
  12. SYNCRO

Syncro Türk Sitesi

Ynt: Syncro Türk Sitesi selam kağan ..bana da uğra bi ara tanışalım artık :) olmuyo bööle .. madem 7 arabasınız .. benimle birlikde 8 olalım hacı :))

13. SYNCRO

T3'ü Syncro'ya Dönüştürmek Mümkün mü?

Ynt: T3'ü Syncro'ya Dönüştürmek Mümkün mü? :) bence sen syncro al.. direk hiç uğraşma :))
  14. SYNCRO

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. boyaya az kaldı .. mySYNCRO :)
  15. SYNCRO

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

16. SYNCRO

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. veysel yalçın 1989 syncro ankara 0532 275 40 88... ekleyelim yaa kötü fırça yedim veysel abimden :))))
  17. SYNCRO

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi bu işlemler için ilk önce bir makina mühendisi proje arkadaşla başlayın .. o yönlendirir .. benimkini sadece İTÜ de yapılıyo die taaa istanbula yordular .. ama devlet belkide özel bi yerede yetki vermiş olabilir.. bundan haberim yok
  18. SYNCRO

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi çok doğru .. motor üretiminin ve aracın üretiminin kalkmış olması gerekli .. banada zorluk çıkarmadılar .. çünki 2000 model motorun fabrika testlerinde 1.000.000 km = saat denemesi yapıldığı için .. o yüzden bu iişlemleri yapmadan önce motoru yerine...

19. SYNCRO

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. arkadaşlar .. westfalia tavan (orj ) varmı satılık ... ??????
  20. SYNCRO

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi İYİ GÜNLER DİLEYEREK KONUYA BAŞLAYIM .. EVET 2004 YILINDA YAKIT DEĞİŞİMİ OLAN MOTOR DEĞİŞMESİ KALKMADI .. SADECE ZORLAŞTIRILDI .. BU KONU SADECE MAK.MÜH LER ODASINDAN PORJE .. VE SADECE İTÜ DE GÜRÜLTÜ VE KARBONDİOKSİT SALIMI TESTİ İLE GERÇEKLEŞİYOR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri