Arama sonuçlarınız

1. jackal_078

Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi

Ynt: Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi Syn Rnk Süspansiyon konforundan memnun olmanıza şaşırdım. Benim aracım 2003 model, belki 2006'larda bir değişiklik yapılmıştır. Hatta böyle bir aile otomobili bu kadar sert olmamalı diye şüphe edip göstertmiştim ama bana bir sorun olmadığı bu...

2. jackal_078

Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi

Ynt: Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi Sadece iyi taraflarından bahsetmek olmaz. Olumsuz taraflarını da ben saymaya çalışıyım ( eski kasa turbolular için) - Süspansiyonları özellikle arkalar çok serttir. Konfor beklenilmemeli. - Otomatik şanzımanı verimsiz ve ağırdır. Aracın 177 bg...
  3. jackal_078

Forester LPG'de 0-100

Ynt: Forester LPG'de 0-100 Dergiyi okudum. Epey uğraşmışsınız tebrik ederim. Sormak istediğim bu mod.lardan sonra LPG ile herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı? Düşük devirlerde performans yükselişi hissettinizmi? Ortalama maliyet özellikle yeni turbo maliyeti ne oldu? Teşekkürler

4. jackal_078

Forester 2010 kış lastiği tavsiyesi

Ynt: Forester 2010 kış lastiği tavsiyesi Önceki kasalar için bir tavsiyesi olan varmı?
  5. jackal_078

Subaru Forester Hakkında

Ynt: Subaru Forester Hakkında Kullandığınız Coilover kit hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz? Yükseklik ayarı ne şeklilde yapılıyor? Aracın yüksekliği hangi aralıkta değişiyor? Sürüş konforunda veya yol tutuşunda önemli bir değişme oluyormu? Tavsiye edeceğiniz bir marka ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri