Arama sonuçlarınız

1. gürcanumut

94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti

Ynt: 94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti evet bencede bir şey yok sanırım 3000 devir normal yokus yukarıda ,,,arızaları okudukça bendede varmıdır korkusu yayılıyor bana formdaki ark okuduklarım ilgilenen ark cok tesekkür ederim saolun..

2. gürcanumut

Ynt: 94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti ...abi pervane lastik gibi balans ayarı kacmış yalpalarya yüksek hızda,, pervanede böyle olmuşsa yani yamuk gibi termik sıkınca daha hızlı dönüyorya ondanda olabilir bence ses cıkarması ,,
  3. gürcanumut

Ynt: 94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti cok saol abi peki bozuk rulmaın nasıl kontrol ederiz bi fikrin varmı termik bozuk olsa hararet 100 le 210 arasına anca geliyor gramda oynamıyor bozuk olsa yüksek hararet olur bence.. işimden dolayı anca haftaya götürücem ustaya yoksa motor saat...

4. gürcanumut

Ynt: 94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti evet iyi ibr inceletmek şart orj olması gayet mantıklı cıkmadan ve yan sanayiden ne çıkacagı belli olmaz,,termik takıldıgı zaman atıyorum öle garip bi ses cıkarmı acaba veya hararetin yükselmesi gerekirmi ilginiz için cok teşekkür ederim
  5. gürcanumut

Ynt: 94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti o zaman iyi bir ustaya baktırcaz işallah ses usatnın yanında da olur abicim bu ses ilk çalıştıgında da oluyor devamında da aralıklarla hani normal araçlarda motor ısındıgında fan açar bunu biliyorum ama zj ilk defa böyle bir sistem gördügümden...

6. gürcanumut

Ynt: 94 Grand Cherokee 5.2 Motor Arıza Tesbiti arada bir takılıyor çünkü arada ses kesiliyor bazen tekrar ses geliyor

7. gürcanumut

selam arkadaşlar ve abilerim 2 hafta önce 94 mod cherokee 5.2 aldım 4 gün öne araçta motordan bögrünme gibi bir ses geldi ben manifot sesine benzetip eksozcuya gittim gayet normal cıktı ufacık catlak vardı yaptırdım ses gıtmedi malumunuz,nasıl bir ses dersek aracın önünden bariz bir gürültü...
  8. gürcanumut

XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

Ynt: XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret adam iyi bir iş çıkardıgını zannetmiş aklınca sanırım 06 yaş gurubu cocuk aklı var herhalde anadola falan yapsa anlarımda fıber ver şekli hehehehehheh he he he parasına hiç bakmıyorum bıle
  9. gürcanumut

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ arkadaki rangeye ne istiyor ark peki modelinide ögrenebilirmiyim

10. gürcanumut

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ merhaba km si bu model arabalarda gerçek olmaz sanırım malum memleketımızde üçkagıtçı zigniyeti cok benım km bahtıma dedim ama motoru ve şanzımana cok baktırdım 7,v8 tane cherokee yı gıttım ınceledim bu hosuma gitti...

11. gürcanumut

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ güzelmiş güle güle kullanın derim kazasız belasız mil olayını öğrenmeniz iyi olmuş ama ..şunu merak ettim atıyorum .. 150 bin km olarak hesaplayıpta almadınız dimi aracı orada haliyle km değil...
  12. gürcanumut

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ resimler aldıgım galeri resimlerii ..... kendim biraz daha masraf edip mesela get koydurup yada takoz 5 cm veya 10 cm yükseltmek tavana 4 tane sis lambası sol aynam degişcek güneşli bir günde cekicem işallah yalnız...

13. gürcanumut

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ selam,,,zj mi yeni aldım off road çılar kadar merakım yok cok zagmetli şeylerden harika eserler yaratmışsınız maassallah yaa bu araba mil miş göstergesi 2 haftadır uykumu uyuyamıyordum sızın formunuzda cevabımı buldum...
  14. gürcanumut

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 8)mrb ben gürcan istanbuldan 5.2 aldım araştırırken buldum ve gayet saglıklı bilgiler edindim burdan cok tesekkurlerımı bıldırırm herkese selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri