XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,758
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

Eğer bu araça okadar para verecek varsa ben kendi aracımı veririm alacak olan arkadaşa boşuna kendini rezil etmesin

araç 3 hafta gibi kısa bir sürede murtaş elektronik tarafından fuar için yapıldı ... murtaş elektroniğin sahibi olan özhan doğruer tanıdığım bir abimdir ... araçtaki spl ve sq ses sisteminin maliyeti 30.000 dolar dı , fuara çıktıktan hemen sonra sistem araç sökülüp satıldı ( alanın aklına şaşayım ) :smiley: ... kötü durduğunu özhan abimde biliyordu , fuar ya gösterişli farklı olması gerekiyormuş :smiley: ... aracı yapım aşamasındada yakından takip ettim , kaliteli yapıldı ama zevksizce :D

mirkan' Alıntı:
araç 3 hafta gibi kısa bir sürede murtaş elektronik tarafından fuar için yapıldı ... murtaş elektroniğin sahibi olan özhan doğruer tanıdığım bir abimdir ... araçtaki spl ve sq ses sisteminin maliyeti 30.000 dolar dı , fuara çıktıktan hemen sonra sistem araç sökülüp satıldı ( alanın aklına şaşayım ) :smiley: ... kötü durduğunu özhan abimde biliyordu , fuar ya gösterişli farklı olması gerekiyormuş :smiley: ... aracı yapım aşamasındada yakından takip ettim , kaliteli yapıldı ama zevksizce :D

Olayı birinci elden dinlemek gerçekten güzel teşekkürler....

;Dbu araca emek veren arkadaslarin ellerine saglik, nefis bir arac cikartmislar ortaya hepsini tebrik ediyorum. ;D
yani en kibar bunlari soyleyebilirim.. ;D
Bu araci bence Amerika'ya fuara gotursunler, Hem Land hemde Jeep ureticilerinden buyuk odul alirlar ::smiley:

adam iyi bir iş çıkardıgını zannetmiş aklınca sanırım 06 yaş gurubu cocuk aklı var herhalde anadola falan yapsa anlarımda fıber ver şekli hehehehehheh he he he parasına hiç bakmıyorum bıle

gürcanumut' Alıntı:
adam iyi bir iş çıkardıgını zannetmiş aklınca sanırım 06 yaş gurubu cocuk aklı var herhalde anadola falan yapsa anlarımda fıber ver şekli hehehehehheh he he he parasına hiç bakmıyorum bıle

Hocam ayıp olmuyormu sence ??? ... tanıdım bir abim sevdiğim bir abim demişim . sen 06 yaş gurubu , çocuk aklı var filan diyorsun ...

gürcanumut' Alıntı:
" Ağzı olan yazıyor" a tepki ne ise, bu arkadaşa da aynı tepkinin verilmesi gerekir!
Bu konu da gereğinden çok uzatıldı kanısındayım.

Hakikaten bence bu konu çok uzadı birde izni olmadan başka bir kişiye ait olan aracı eşyayı yada zevki bizim .. ki ben okuma haricinde çok konuya girmedim... bu olayı konu yapıp bu kadar eleştirmeye açık olma hakkı kimsenin yok sanırım ...burda durduğu sürece tartışma ve yanlışlıklara yol açıcak bence kapatılması lazım

Aracı yapan kişinin şahsına hakaret edilmemeli, saygı çerçevesinde ürün eleştirilmeliydi.
Bence de konu artık kapatılmalı...

evet arkadaslar konu kapansin kalpler kirilmasin...

Konuyu açan ve inceleyen arkadaşlarımdan özür dileyerek konuyu kilitliyorum :-\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri