XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: XJ'ye Yapılacak En Büyük Hakaret

Yapan kişi XJ modifikasyona uygun lafını duyunca yanlış anlamış bence..

Yapılacak tek şey var bu aracı en kısa zamanda araziye sokup, üstündeki kostümü atıp özünü bulmasını sağlamak... :smiley:

Etiketler

bu arabayı yanlış hatırlamıyorsam eğer bir oto müzik sistemleri dükkanı hurda halinden topladı

dışı ve içi sadece oto müzik sistemlerini tanıtmak amaçlı fuar için yapıldı dikkat çekmesi için gereken herşey yapıldı gezilmek amacı ilk başlarda yoktu plan daha sonra avrupada yarışma için tekrardan dizayn edilecek iken vazgeçildi başka bir araba seçildi

bu aracı cennette sık görüyorum radikal bi çalışma sahibindende gördüm gezenbilire düşerkesin dedim ve düştüde :smiley:

Bence araç amacina ulaşmiş reklamin iyisi kotusu olmaz buralara kadar geldigine göre

biri sansürlersin bu resimleri ;D ;D ;D

Sizce burdaki esas hakaret ruhu değiştirilip binek otomobile çevrilmesi mi yoksa land rover a çevrilmesi mi? :smiley: Gerçekten büyük hakaret.

araca sahibinden'de 35 bin istemişler, hem 35 bin ver al, hem de eski haline getirmek için canın çıksın. "eski haline getirmek için" diyorum çünkü bu arabaya bu haliyle binen olacağını sanmıyorum. sahibi de arabayı bu hale soktuktan sonra "ben ne yaptım diyip" satıp kurtulmak istiyordur herhalde.

Orjinal gibisi yok yada orjinaline yakın :smiley: ;) :D 8)

http://www.sahibinden.com/doktordan_1990jeep_cherokee_ltd_masrafsiz_keyifli-60WQQaXQQ18827736WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=0#mega

[attachment=1]

big_18566480s0w.jpg

Çakma RR olmuş bu yaaa :smiley:

hayır ana gövde için niye vj kullanmışki ??? o kadar modifiyeyi tofaş kartal a yap o da benzer buna.. yazık olmuş xj ye...

Neler yaratıyoruz değilmi ? Birde arka cama **** K I R A L **** yazılmalı bence. :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri