gürcanumut
Yeni Üye
selam arkadaşlar ve abilerim 2 hafta önce 94 mod cherokee 5.2 aldım 4 gün öne araçta motordan bögrünme gibi bir ses geldi ben manifot sesine benzetip eksozcuya gittim gayet normal cıktı ufacık catlak vardı yaptırdım ses gıtmedi malumunuz,nasıl bir ses dersek aracın önünden bariz bir gürültü benim tam anlayan ustam olmadıgından bır arkadaşıma baktırdım,,motorcu elektırıkçi pervane önünde civalı termik varmış ondan dedi ikitellide nascar servisi aradım yalnız gelirken bu ses kesildi belirteyim sakin 5.2 sesi düzeldi neyse nascar daki ark o sesin termikten kaynaklanabılıcegını soyledi gidip baktırcam tabiki hararetle ılgıllıymiş sanırım ama hararetim normal benim aracımda hararet ibresi 210 gibi son ıbaresi ama 150 ye bıle gelmedi hararet 110 gibi duruyor hep bu civalı termik ınek bögürmesi gibi afedersiniz bir ses cıkarırmı takılması normalmi veya basit bir çözümü bir tamir olayı varmıdır orj 500 tl ymiş yan sanayisi 250 sanırım yenileri bir tanede cıkma orj varmış 250 ye sizce ne yapmalıyım ve ses ordan olup olmadıgı nasıl anlaşılır benim önceden bir terrano 2 m vardı bir sesi bulmak için neler degiştirdiler bana korkar oldum ...