Arama sonuçlarınız

1. fibonacci

Satılık1993 Jeep ZJ Laredo 4.0 / 83.000 Mil

Ynt: Satılık1993 Jeep ZJ Laredo 4.0 / 83.000 Mil güncel fiyatı 18900 tl dir.

2. fibonacci

Ynt: Satılık1993 Jeep ZJ Laredo 4.0 / 83.000 Mil Fiyatı 19,500 tl.... isoff a katılmadı araç.şehir arabası olarak kullanıldı.
  3. fibonacci

Meraklısına 93 model çok çok temiz....goren ne demek isteyeceğimi anlar zaten. Sıralı sistem Atiker + tasarruf kiti ekoyak.(250 tl) film cam.arabada çalışmayan hiç bişey yoktur.acil satmadığım için komik fiyatlar önermeyin lütfen.. orjinal 83 000 mil dedir.sıfır masraf kazasız belasız bir...

4. fibonacci

Alınık 93-96 4.0 ZJ (Focus Takaslı) Bir Önemli Soru?

Ynt: Alınık 93-96 4.0 ZJ (Focus Takaslı) Bir Önemli Soru? benim arabam surekli 2 çeker.arazi vitesinde 4 çekere geçiyıor.atiker lpg var bende ve + olarak gaz tasarrufu için bi kit taktırdım ben 250 tl ye.2 ay oldu kademe kademe yakıtı duşmeye başladı.dun hesapladığımda 380 kr tu taktırmadan...
  5. fibonacci

Ynt: Alınık 93-96 4.0 ZJ (Focus Takaslı) Bir Önemli Soru? link bu bakmak isterseniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-grand-cherokee-laredo-4-0-emsalsiz-1993/detay

6. fibonacci

Ynt: Alınık 93-96 4.0 ZJ (Focus Takaslı) Bir Önemli Soru? merhabalar.benim 93 model çok temiz zj 4,0 ım var.ilgilenirseniz bakabilirsiniz.ama sizin aracınızla takas düşünmüyorum.81000 milde ve ilk sahibi yaşlı bir amcaydı soyleyecek başka bişey yok herhalde :)...

7. fibonacci

ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ?

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? arkadaşlar haklısınız size katılıyorum.fakat şöyle bişey var Jeep e biniyorum diye tasarruf yapmıyayım mı. örnek olarak veriyorum size; aracın yıllık vergilerinin düşürülebileceğini burdaki Jeep kullanıcılarının yarısı bilmiyor.vergiyi daha az...
  8. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? Endurin in dediklerine aynen katılıyorum. Benim konuyu açarken ki amacım zaten belli bi aralık belirlemk ti.ve varsa eğer belli deneyimlerin paylaşılması.bunlarda başından geçen olaylar ya da değişik sebeplerden ötürü aracın fazla ya da az...
  9. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? Tartışamay dönmemesi için fazla uzatmıyacağım ama..sizin aracınız 500 kr yakıyosa bu sizin kendi şahsi hesabınız.350-400 yakmak varken arazi aracım var banane diyip neden 500 kr yakmasına izin vereyim ki.

10. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? valla haklısın aslında da sonuç olarak Jeep :) ne yapalım gülü seven dikenine katlanıcak :) o ara çok gidip geldim Frontera -Jeep arasında. mantıken peki ? 5,9 0,53 falan yakıyosa, 4,0 ın (6 silindir hemde ) daha az yakması gerekmiyomu.orana...

11. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? valla bende dizel corsa dan geçtim :) şehiriçi 0,15 yakıyodu zamlı hali :) kendi yaptığım hesaplara görede 0,30-0,35 yakar diye aldım ama nerdeeee :) bakalım yapıcaz bişeyler.daha tam adam akıllı bakımını yaptıramadım.bi değişiklik olursa...
  12. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? Yavuz arkadaşım,sıkı takipçinim :) devir sinekten yağ çıkarma devri :)

13. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? biri cevap verebilirmi acaba ? 4,0 zj laredo 0,46 yakması normal mi ? şehiriçinde gaza yüklenmeden.
  14. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? çok yakıyo dedim söylediklerinize göre buji muji bişey değiştermesem daha iyi galiba :)
  15. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? yavuz arkadaşım senin dediğine göre bakım yaptırmamak gerekiyo galiba :)) ben ölçümleri yapıcam daha yapamadım malum ruhsatı 1 hafta da veriyo emniyet o yuzden :) ama sizlerle paylaşıcam en kısa surede

16. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? Merhaba Arkadaşlar. İlk izlenimleri sizinle paylaşayım öncelikle.lastiklerimi normal asfalt tipi lastikle değiştirdim.şöyle ki ; ev şirket arası 31*10 lastikle :25km, yeni aldığım 235x70x15 lastikle 28 km çıktı lastik boyutundan dolayı daha az...
  17. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? lpg litresi 1,8 tl iken 300 kr yakıyo diyodu herkes uzerine %10 zam geldi hadi 330 kr yaksın dedik aldık aracı 465 kr yaktı bende haliyle sarıldım forumlara. bakalım normal lastik ve normal yukseklikle bişeyler değişecek mi gorucez .
  18. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? benim aracım da 4,0 olmasına rağmen ilk hesaplamamda 23lt/100 km buda km de 0,50 kr demek ki bu da çok yuksek bi rakkam bence. çunku forumlardan okuduğuma gore arabayı almadan once.0,30 kr yakıt sarfiyatı olduğuydu.

19. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? deniyeceğim en kısa surede bildiririm size
  20. fibonacci

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? ekoyak 3 ay içinde beyenmezsen paran iade ediliyo % 18 yakıt tasarrufu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri