Alınık 93-96 4.0 ZJ (Focus Takaslı) Bir Önemli Soru?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulash1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,193

ulash1907

Ana Kamp
Yer
ayvalık
Herkese selamlar, uzun süredir sitedeyim hep okudum artık harekete geçme zamanı geldi :smiley:

-takas için düşündüğüm aracım 2004 ford focus hb lpg li 97bin küsür temiz bakımlı sorunsuz

-ilk aradığım şart hangi araç olursa olsun temiz olup beni üzmemesi, ayrıca lpg :smiley: malum
-93-96 ZJ 4.0 lt 4x2 özelliği olanlardan
-2,5 grand vitara manuel
-dolu ve yapılı xj de olabilir galiba
-başabaş veya duruma göre belki birkaç bin ekliyebilirim.

Soruma gelince vitarayı istememin tek nedeni daha ekonomik olması fakat 2.5 tan ekonomoğinede katlanamam diyorum :smiley: güç ve konforu istiyorum gülü seven dikenine katlanacak , bahsettigim 2.5 vitarayla 4x2 si olan ZJ nin yakıt, sanayii masrafı v.b yani işletme maliyeti olarak arasında fark varmıdır, konfor olarak farkları, özellikle ikisinide kullanmış üyeler varsa çok sevinirim, herkese teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Alınık 93-96 4.0 ZJ (Focus Takaslı) Bir Önemli Soru?

Sorunuzu kendi alt başlıklarında yöneltirseniz daha net ve hızlı cevap alabilirsiniz.

Sayın ulash1907 düşünürseniz 98 model 5yıldır kullandığımız çok temiz 1.6 Vitara JLX imiz var.İllaki 2.5 motor demişsiniz fakat şansımı denemek istedim.

çok teşekkür ederim 1.6 jlx düşünmüyorum, fakat şu anda satışta olan yapılı jlx gerçekten çok güzel insan istemesede hoşuna gidiyor, inşallah hepimiz araçlarımızı satıp en kısa sürede yeni araçlarımıza kavuşuruz..

merhabalar.benim 93 model çok temiz zj 4,0 ım var.ilgilenirseniz bakabilirsiniz.ama sizin aracınızla takas düşünmüyorum.81000 milde ve ilk sahibi yaşlı bir amcaydı soyleyecek başka bişey yok herhalde :smiley: http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004

link bu bakmak isterseniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-grand-cherokee-laredo-4-0-emsalsiz-1993/detay

teşekkür ederim süleyman bey, nakite araba satmak bu devirde oldukça güç biliyorsunuz, benimde acelem yok bakalım kısmet.. bu arada sizin araç sürekli 4 çeker galiba, sizinkinin yakıt durumu nedir acaba fiyat veya lt olarak.

arabanın ilanını sahibinden com a verdim ilan no: 27387501 fakat ilan onayda bugün yarın açılır...

benim arabam surekli 2 çeker.arazi vitesinde 4 çekere geçiyıor.atiker lpg var bende ve + olarak gaz tasarrufu için bi kit taktırdım ben 250 tl ye.2 ay oldu kademe kademe yakıtı duşmeye başladı.dun hesapladığımda 380 kr tu taktırmadan evvel de 410 kuruş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR