Arama sonuçlarınız

1. dsasrg

Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? peki bu araçları 1.6 jlx in dizeli var mı,varsa nasıldır.

2. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ tesekkur ederım hemserım tavsiyelerine
  3. dsasrg

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ valla ben de karar veremedim ne alacağıma

4. dsasrg

Grand Vitara

Ynt: Grand Vitara Mustafa Bey dağerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Ben bu tarz bir araç almak istiyorum ama niçbir bilgim ve tecrübem yok. Bu sebeple forumda degişik araçlarla ilgili konulara yazdım. Araştırmalarıma göre 17-21000 tl arası alabilecegim araç sanki suziki vitaralar var...
  5. dsasrg

Grand Vitara

ilandaki gibi grand vitaralar nasıl,performans,parça genel olarak değerlendirirseniz memnun olurum.özellikle rav4 ile kıyaslaması nasıl oluır http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/1665806

6. dsasrg

Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7

Ynt: Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7 araziyeiçerdn mi takılıyor yoksa ön tekerlerden mi geçiriliyor(tas başlarından)

7. dsasrg

Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7

Ynt: Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7 aracıjn ın numarası görünmüyor
  8. dsasrg

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? 92 ve öncesi alınabilir mi yani tam anlayamadım
  9. dsasrg

Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? samsun offroad sitesinde gördüm aracı

10. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? http://www.sahibinden.com/pajero_tutkunlarina-27WQQaXQQ14393726WQQpXQQdisplayitem linkteki aracı değerlendirir misiniz ?

11. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Bu arada Tokat ta cıkan catısmada sehidimiz var yarın cok kotu bır gun olacak canım cok sıkkın
  12. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Levent bey söylediklerinizi düşünmemiştim.18-20bin tl var neyapim şaşırdım Degerli fikirleriniz için tesekkurler.

13. dsasrg

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? neden 92 sonrası p nden 92 sonrası pajero olsaydı fikir tamamn dğişirdi
  14. dsasrg

Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu? Güven Bey sanırım ben bu işten vazgeçeceğim sonuçlandıramıyorum
  15. dsasrg

Vitara ve kısa pajeroyu genel olarak karşılaştırıp değerli fikirlerinizi yazarsanız memnun kalırım. Bulunduğum yer kışları ağır geçen bir yerleşim birimidir. Köye gidip geliyorum,av merakım var.Bu şartlara uygğun bir araç almayı düşünüyorum.Cj7 de takılmıştın ama araştırmalarım sonunda vitara ve...

16. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? pajerolara bakacağım ama digğerlerinin motoru çok büyük. o kadar usta bir off roadcı falan değilim ki ben. kısa olsun istiyorum yaz aylarında üzeri açılsın falan.kışın sağlam şekilde işimi görsün yolda arazide .pajero hoşuma gitti aslında ama anlamadığımdan...
  17. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Levent bey arastırmalarınıza ve önerileriize tesekkur ederım Pki vitara jlk hakkında fıkrınız var mı http://www.sahibinden.com/pajero_1990_model_2_6_benzin_lpg_fiyat_dustuuu-50WQQaXQQ16621576WQQpXQQdisplayitem sankı guzel gıbı
  18. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Kerim Bey , aracı 10bin lıraya bırakırım dıyor ama bnım aklımdan gecen 8.500-9.00 gibi bir rakam ama nasıl olduğunu göstermek gerekli.Bir de makaslı olunca cok yakar vs diyenler var. 90 öncesi işe yaramaz dıyenler var kafam cok karısıyor

19. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ? Aracı 10bin lıraya bırakırım dıyor ama bnım aklımdan gecen 8.500-9.00 gibi bir rakam ama nasıl olduğunu göstermek gerekli.Bir de makaslı olunca cok yakar vs diyenler var. 90 öncesi işe yaramaz dıyenler var kafam cok karısıyor
  20. dsasrg

Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman