Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dsasrg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,191
Ynt: Pajero' mu, CJ7 veya 6' mı ?

Levent Bey,

Eşim Çorum- İsikilipli. Kurban Bayramını İsikilip'te geçirdik. Dönüşü Tosya üzerinden yapmaya karart verdim. Normal yol zaten bayağı dar ve virajlı bilirsiniz. İsmini hatırlayamadığım bir köyü geçtikten sonra ormanın içine doğru kıvırılan bir yola saptım. Yolun sonu bir köye çıktı ve ordan Tosya'ya indik. Oldukça zorlu bir yol olduğundan, aracıma da yeni parça taktığımdan aynı sıkıntıyı yaşamaktan tedirgin olmuştum ama Allah'a şükür sorun çıkarmadı. Çorum- İsikilip'le bağlantım bu yani :smiley:
Yalnız söylemeden geçmek istemem, İskilip çok güzel bir yer. Memleket hasretini (Trabzon) bir nebze olsun dindirdi..

Etiketler

Kadir bey;
evet o yol aslında ulaşım için diil, gezi için güzel bir yoldur. ulaşım olarak insan perişan olur o yolda, hele kış şartlarında hiiiiç kullanılmaz. aman dikkat.
Çorum tarafına yolunuz düşerse beklerim iskilip 50 km dir bize.
diğer gezenbilir üyeleri için de geçerli, kapımız yok zatn dirk giriş sağlanbilir :smiley:

http://www.sahibinden.com/pajero_tutkunlarina-27WQQaXQQ14393726WQQpXQQdisplayitem linkteki aracı değerlendirir misiniz ?

Bu araç Samsun Offroad Klubünden . Hatta başkanınında olabilir . Uğraşılmış bir araç . Arazide kullanıldığı için bakımları da iyi yapılmıştır diye tahmin ediyorum Sahibi arkadaş siteye de üye olabilir .

ssbman' Alıntı:
Bu araç Samsun Offroad Klubünden . Hatta başkanınında olabilir . Uğraşılmış bir araç . Arazide kullanıldığı için bakımları da iyi yapılmıştır diye tahmin ediyorum Sahibi arkadaş siteye de üye olabilir .

samsun offroad sitesinde gördüm aracı

şu ana kadar ki pajerolar içerisinde en iyisi gibi görünüyor...
millet off-road yapan araçtan korkakr ama ben ce de bu araçlar diğerlerinden daha bakımlı ve sağlamdır, çünkü sahipleri arazide kalıp her anlamda rezil olmak istemezler....

Levent Bey,
Eşimin amcası da Çorum'da ikamet ediyor. Sanayide dükkanları var. özüm olsun bir dahaki Çorum seferimizde yanınıza uğrayıp bir çayınızı içeceğim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.