Grand Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dsasrg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,585

dsasrg

SERHAT GÖRGÜLÜ
Yer
AKKUŞ
ilandaki gibi grand vitaralar nasıl,performans,parça genel olarak değerlendirirseniz memnun olurum.özellikle rav4 ile kıyaslaması nasıl oluır

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/1665806

Etiketler
Ynt: Grand Vitara

dsasrg' Alıntı:
ilandaki gibi grand vitaralar nasıl,performans,parça genel olarak değerlendirirseniz memnun olurum.özellikle rav4 ile kıyaslaması nasıl oluır

http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/1665806

Bu kasa grand vitaraların 3kapılıları 1.6, 5 kapılıları 2 ve 2.5 motorludur.
Gerçek bi arazi aracıdır, arazi şanzımanı 4h, 4l, 2h konumludur. Şase ve kupa birbirinden ayrıdır. 3 kapılıalrın off road yarışlarında kullanıldığını gördüm.

2 ve 2.5 motorlular vergi ve yakıt yönünden pek tercih edilmediğini görüyorum. Parçası 1.6 eski vitaralar kadar olmasada pek bulmada çok sıkıntı çekmezsiniz. Bu gerekçelerden dolayı 1.6 eski kasaları piyasada daha yaygın. Forumda 2000 motorluların kasa ağırlığı ve motor gücü olarak en uygun olanı olduğunu okumuştum. Offroad modifiyesi için 1.6 lara ve eski kasalara göre daha fazla masraflı ve karmaşık. Standart hali ile arazi gezilerinde dağ bayır demeden rahahat rahat gezebilrisiniz.

Rav4 ü çok iyi tanımıyorum. Bir arkdaşımda var. Şehir içi kullanımda oldukça iyi yakıtı biraz fazla diye biliyorum. Sürekli dört çeker ve ağır arazi vitesi 4L modu yok.
Toyotanın bazı modellerinde kullandığı akıllı bir 4çeker sistemi var üzerinde. Toyota başlığında rav4 ile ilgili detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Arazidede başarılı oduğunu okumuştum.

Mustafa Bey dağerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Ben bu tarz bir araç almak istiyorum ama niçbir bilgim ve tecrübem yok. Bu sebeple forumda degişik araçlarla ilgili konulara yazdım. Araştırmalarıma göre 17-21000 tl arası alabilecegim araç sanki suziki vitaralar var. Elimde 2006 fusion var onu satıp almayı düşünüyorum.Off-road falan ypmam ama ufak tefek zorlu yolları severim. Kış şartlarında kullanılacak ,4 çekeri olan,4h, 4l, 2h konumları olan bir araç düşünüyorum. Aşağıda linkini verdiğim araca ait de bir değerlendirme yapma fırsatınız olursa sevinirim. (Araç temsili olarak eklenmiştir.)
Bu da benim aracım: http://www.sahibinden.com/ogretmenden_super_bir_fusion-17WQQaXQQ10793840WQQpXQQdisplayitem

Vitaralar bahsettiğiniz şartlarda sizin ihtiyaçlarınız karşılayacak bir aractır. 17-20 aralığında 2100 model üstü 5 kapı grand bulabilirmisiniz sanırım. 2005 leri 27bin civarında satıyorlar. Bagajları büyük değildir. onu göz önünde bulundurun. Birde gaz düşünüyorsanız alanı iyice azalıyor.

Fusionlar konusunda net bir bilgim yok. Bize koç indirimi var bu araçlarda ama alan hiç arkadaş görmedim çevremde. Yüksek olması dışında , diğer binek araçlardan farklı değil. Bir vitara ile kıyaslanamaz. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.