Arama sonuçlarınız

1. Torq

1997 Model Grand Cherokee Hakkında Düşünceleriniz

Ynt: 1997 Model Grand Cherokee Hakkında Düşünceleriniz LPG ve prosedür hakkında hiçbir bilgim yok, fiyat aralığını da bilmiyorum ancak size tavsiyem servis geçmişi olan bir aracı almanızdır. peki neden? şöyle ki alacağınız araç 5.2 litrelik bir v8 (öyle tahmin ediyorum, belirtmemişsiniz) MPI...

2. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor beklerim ne demek, yalnız anlatımdan sanki sürekli zevk içinde yaşadığım sonucuda aman çıkmasın.. ah keşke :) her iniş için önce yokuş çıkmak gerekiyo hepinizin bildiği gibi, hatta çoğu zaman benim o kadar dik yokuşlar çıkmam gerektiki sonra inmeye bile derman bulamadım :)...
  3. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Sevgili Alfonse; Aylar sonra gelen cevabım için kusuruma bakmazsın diye umuyorum. uzun süredir arizona bölgesinde işle meşguldum eve gidemedim bile, evdeki kuzenim takip etmiş siteyi bi süre, cevap yazdığınıda söylemişti, biliyodum yani ama dün daha yeni gelebilince benim...

4. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Sevgili Kerem İnan burda ''yükseltme kiti üzerine birde get eklemek'' gibi bir durumla daha önce hiç karşılaşmadım, hatta duymadımda, ara sıra öylesine benim aklıma gelirdi o da istediğim lastiği sığdıramadığımda falan.. çamurlukla öpüşmüş ebatsız lastiği görünce 'bi de...
  5. Torq

Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)

Ynt: Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj) Sevgili Levent ürünlerin Türkiye stoğunu, yerini, fiyatını bilmiyorum. Ayrıca rüzgarlık için verilen fiyat 5-6 dolar pahalı.. Gelelim bildiğim konuya, zj kasa kodlu cherokeeler 114.3 bijon aralığında jant kullanır. Aklında bulunsun. Marka(fabrikasyon)...

6. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Sevgili Alfonse ortada şöyle bir durum var. ABD piyasasında özellikle kırsal yoğunluğa sahip eyaletlerde yol içi ve yol dışı mt lastik kullanımı yaygınlaştı son 5 senedir. Mt görselliği burda truck tutkunu insanlar için vazgeçilmez durumda, ister asfaltta olsun ister...

7. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Sevgili Barış, burda konu eyalet yasalarıyla ilgili tamamen. mesela texas bu tür araçlara alışkın bir eyalet, vinç mt tampon vs bigfoot haline gelmiş bir vortec v8 Texasta binlerce mil yapabilirken New Yorkta en fazla 5 dakika gezebilir o da şansına bağlı :) aslında...
  8. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor size en büyük tavsiyem eğer aracı modifikasyon amacına uygun kullanacaksanız alt takım korumalarınızı ihmal etmemeniz. başlık altında o konuda yazınız yok yaptırmadıysanız uyarayım dedim, böyle modifikasyonların sırası vardır, önce aracın değişmeyecek donanımlarını koruma...
  9. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Sevgili Alfonse, seçilen lastik güzel, isabetli.. asfaltta en verimli birkaç mt den biri olarak bilinir. burda off-road araçlarını günlük hayatlarında da kullanan insanların çoğu, eğer 33 lastik tercih etmişlerse KL71 kullanır ki burası çöl iklimi, lastiklerin asfaltta...

10. Torq

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor selamlar kaliteli bir modifikasyon olmuş buraya kadar. ARB texas ta da yaygın olarak kullanılan güvenilir bir marka. Türkiye piyasasında fiyat performansını bilmiyorum ama burda rakiplerinden ucuz olmasıda extra avantaj olarak düşünülür genelde. Ben burda koleksiyonda...

11. Torq

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu siteyi okuyodum bikaç saattir, okuduğum kadarı güzel, bilgilerini paylaşmaya çalışan iyiniyetli insanlar, seviyeli insanlar gördüm, katılırsam onlara tecrübelerimle faydam olacak mutlaka, benimde faydalanacağım şeyler var gibi, o yüzden üye oldum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri