Ynt: Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)
Bug Deflectör' lerden ben Ankara' da bulmuştum, çıkma, mopar... 100tl almıştım, kullanıyorum...
Arkadaşlarım için bi kaçtane aradım, bulamadım geçen gün... Ama çıkmasını bulursanız 150 tl gibi olabilir maximum. Daha ucuza da olabilir tabi.
Bi tane Lund marka var. Bi abim için ayırttırmıştım. Almaz ise isteyene aracı olurum.
Levent,
Sen 180tl fiyat almışsın bug deflector için... İstanbul dahil herkes arıyor bunu. Nereden buldun 180tl' ye, alalım hemen 2 3 tane
2 inch getleri güzel rakama getirtiriyorsun... Buradaki rakamlar doğrudur, ama üretilen mal çok güzel, arkadaşımız yapıyor. Aynı poliüretan malzemeden. Herkes kullanıyor. yok siparişti, yok geldiydi, gittiydi yerine 50 lira fazla veriyoruz... 150 200 liraya alıyoruz..
E bay' a felan bende üyeyim ama herkes gümrük sistemimizden şikayetçi. Ufacık zımbırtı takılıyormuş gümrüğe, kocaman şey takılmıyormuş ???
Kanunlar tek tabi ama, burası Türkiye. Farklı uygulamalar herzaman yapılıyor. Gelen mal Esenboğadaki kargo şirketlerine ortak kullandırılan Mng deposuna girdiğinde minumum devletin belirlediği navlun ücreti 150 tl. E bay' dan felan en büyük çekindiğimiz şey bu. Semeriylen seksene gelince ödediğimiz paralarda yanıyor.
Her şey çok garip. Canada' dan bana t shirt gelmedi, hediye.... Gümrük yok, sırf gümrük deposuna girdi diye navlun istediler... yaktık depoda t-shirti. Ama ilaç geldi. Gümüş vazo geldi. Bende ilaç yolladım kaç kere... Garip.
Anahtarlık gibi bi şey almak istiyorum e bay' dan, 40-boxes fiyatlı özel bişi
Illınois eyaletiydi galiba, satıcı bana cargo ücreti 100usd diyor. United Postal Service ile gönderirse 11usd. Ama ondada tracking no vermiyor nedense, güvenemiyorum....
Sen bu ürünleri bahsettiğin cargo ücretleri ile iyi alıyorsun... 75 usd' nin yarısı cargo diyorsun. anahtarlığı 100usd' ye getiren fedex koca paketi nasıl 30 35 usd' ye getiriyor.
Dediğin kadar basitse ilk başta İstanbul' daki arkadaşlar parça alırdı. Biliyorsun, oradakiler biz Anadolu' dakilerden daha uyanık
Ama getirtemiyorlar bi türlü, parçacıya sipariş veriyorlar, conteynerın dolmasını bekliyorlar ve, bide parçacı karı yiyorlar.
Bu bahsettiğim -e bay' dan alışveriş yapmakta zorlanan- arkadaşlarımın birininde ithalat ihracat şirketi var üstelik. İnanılmazda aktif.
Anlamadım valla...
Bi konuşalım seninle....
Cam rüzgarlıkları ve bug vizör en kolay Tar oto Tarkan abide. İstanbul' da. Fiyatları için yorum yapmam yanlış olur. Ararsan selmımı söyle, yardımcı olur...
İstanbul' daki arkadaşlar getirtiriyor. Siparişe bende eklendim. Ay sonunda gelecek. 150 200 tl arası bi rakam. Burada biraz çatlak olanını bulmuştum, çıkma. 100 tl idi. dolayısı ile 150 200 verilebilir sıfırına diye düşünüyorum.
Senin verdiğin ikinci link WJ' için, değil mi?
Bunlar kargoda inanılmaz kırılıyormuş. Bu işi yapan parçacılar bile ithalatında korkuyor. Dikkat! Kırık çıktı diye geri göndermekte bayağı külfetli işmiş....
Tanıtımında işini yazamayacağını söylemişsin. Saygı duyarım, ama en azından bize yaşını ve ön adını verki sanal sanal hitap etmeyelim artık..
Buradaki jantçıları bilemezsin....
Adamlar ET değeri ne demek, onu bile bilmiyorlar.
112 bijon aralığındaki jantı kanıttıra kanıttıra 114.3' lere takıyorlar. Asla güvenemezsin.... Hatta bana bi tanesi OZ' un bunu tavsiye ettiğini bile söyledi ???
Ortalık bu aralar süsülü süslü 17 18 çin malı 114.3 hondalar için olan çin malı jantlardan takılmış ZJ' den geçilmiyor bu aralar... ;D
"Mt var mı?" diye soruyorsun. "MT yok Dunlop var abi" diye cevap veriyorlar... ;D
Düşün artık hailmizi ???
Pro Comp' u İstanbul' da tanıdığım bi abim satıyor ama oldukça tuzlu
Selamlar..
Levent,
İkincilastik takımın için Kenan Çarpışantürk' e saç jant yaptırabiliriz istediğin off sett ve aplikasyonda ve modelde... Ben tanıştım zatı muhteremle
Tekirdağ Isoff Off Road oyunlarında, tanıştırırım seni. Şekermi şeker birisi
Ben düşünüyorum açıkçası. Oldukçada hesaplıymış fiyatları. Güzel modelleride var..
Off Road yarışçıları felan hep ondan kullanıyor. Balans problemi oluyor diye söylenti var ama inanma, adam profosyonel jant imalatçısı. Jant fabrikaları yetişemediği zaman siparişlere fason mal yapıyor onlara diye duydum hatta
Burası Türkiye
Bi arkadaşımız ZJ' sinde kışın kesik OK144 takarak kullanıyor Çarpışantürk' e yaptırdığı jantlarla, çok memnun......
235 75 15' ti Federall Mt' lerin bildiğim kadarıyla. Biraz daha büyüğü için fark çıksın cebimden dersen burda 8 adet 30 9.5 15 Federal var bi yerde. 5 adet olarakta veririm diyor. kalanları ne yapacaksa ??? 2007 tarihli. Fena değil tarihleri yani. İş görür. Mollaoğlu' yla yeni konuştum ben. 1 2 aydır taiwan ile konuşuyorlarmış. Avrupada MT yasaklandığı için üretim bandına almıyormuş Federal fabrikası MT' leri. Artık zor yani. Ellerinde olsaydı 30 olanların pazarlık öncesi fiyatı 185tl gibi olacakmış. İstersen buradakileri 170 gibi alırız heralde.
Elindekileri satarsın, üzerine biraz biraz fark ödeyerek Federal MT sıfırlamış olursun. Sende biliyorsun bu işi ama, 15 jant takarsan torque' un dediği gibi yanağı yükseltmiş olursun reelde. Off Road kullanımda yüksek yanak daha faydalı. ZJ' de 2 inch yükseltme ile 235 75 15 düdük gibi oluyor
Kullanabileceğin en sağlıklıi en büyük 15 ebadıda
30 9.5 15 zaten....
Sağlıcakla..
Bugün görüşücez...