Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,248
Ynt: Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)

İş biraz şansa kalıyor işte . Ben benim boyumda kolinin hiçç sorgu sual olmadan geldiğini , iki kibrit kutusu boyunda kutunun takıldığını bilirim .

Etiketler

orsa' Alıntı:
Sahibinden.com'da bir sürü aracınıza uyabilecek ikinci el 15'' erken dönem ZJ jantı ve XJ jantı bulabilirsiniz. 235/75/15 içinde off-set gerekmez.
Ama mantıken daha az çaplı bir AT'yi, TA'yı ya da eğer off-road beklentiniz yüksekse standart MT'yi yaz ve normal kullanım için, daha büyük çaplı MT veya agresif desenli lastiği kış için kullanabilirsiniz iki jant seti ile.

valla araştırdım bulamadım....

Bir daha bakacağım, teşekkürler...

ssbman' Alıntı:
İş biraz şansa kalıyor işte . Ben benim boyumda kolinin hiçç sorgu sual olmadan geldiğini , iki kibrit kutusu boyunda kutunun takıldığını bilirim .

Fed ex kargo dahil, toplam 120 130 usd' ye gelen, iki adet stop camına kaç para gümrük v.s. masraf yaparız burada acaba...?

Abi geçerse sorun yok en fazla %10-20 gümrük isterler . Ama kalırda gümrük mevzuatına tabi olursa camlar kalır .

Benim gördüğüm normal posta daha sorunsuz geliyor . Kargo ücreti düşünce toplam meblağ da düşüyor ve giriş daha kolay oluyor .

Bu arada 130 dolara nasıl stop camı yav ? Bunun 3/2 si kargo mu ?

Bunlar Barış...

[attachment=1]

Ama 60 70 dolar fiyatı... 100 usd kargo var galiba...

yanlış hatırlamışım, 160 170 usd ye geliyor yani...

Özel bi ürün olarak, pahalımı sence?

Biyerlerde daha ucuzuda vardı ama, bulamadım şimdi....

img.jpg

60 dolar güzel fiyat abi , stoplarda yakışıklıymış .

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-1998-JEEP-GRAND-CHEROKEE-LED-SMOKE-TAIL-LIGHTS_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1c0dcace66QQitemZ120490479206QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_7460wt_1166

Ledli olanlarda var . Ama senin attıkların daha iyi gibi , en fazla ampul patlar değiştirirsin .

Bence ABD içi uygun bir satıcı bul . Sanırım bir yakının oradaydı . Ona göndersin . O da ister EMS ile yada varsa dah hızlı bir posta servisi ile ama normal postayla sana göndersin . Bu şekilde hem güvenli hem daha ucuz olur . Önümüz bayram , Sonra yılbaşı var . Bu özel günlerin civarına denk getirirsen ve yakının sana hediye olarak gönderirse sorun yaşama ihtimalin en aza inecektir .

ssbman' Alıntı:
60 dolar güzel fiyat abi , stoplarda yakışıklıymış .

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-1998-JEEP-GRAND-CHEROKEE-LED-SMOKE-TAIL-LIGHTS_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1c0dcace66QQitemZ120490479206QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_7460wt_1166

Ledli olanlarda var . Ama senin attıkların daha iyi gibi , en fazla ampul patlar değiştirirsin .

Bence ABD içi uygun bir satıcı bul . Sanırım bir yakının oradaydı . Ona göndersin . O da ister EMS ile yada varsa dah hızlı bir posta servisi ile ama normal postayla sana göndersin . Bu şekilde hem güvenli hem daha ucuz olur . Önümüz bayram , Sonra yılbaşı var . Bu özel günlerin civarına denk getirirsen ve yakının sana hediye olarak gönderirse sorun yaşama ihtimalin en aza inecektir .

Şu anda ihtiyacım yok stopada, bi bakcez bakalım. Sağol Barış...

Aman abi umarım hiç olmaz ihtiyacın ;)

Keyfekeder değiştirirsin o ayrı :smiley:

Arkadaşlar bug shieldı Alfonse sayesinde aldım. dün ankaradaydım. epey dolaştık, lafladık, paylaştık, yedik, içtik. Çok yardımcı oldu bana. adam ayaklı google yaw işte....

Eh hayırlı olsun ... Ayaklı google ... Valla doğru :smiley:

Hadi bakalım camına bug çarpan ZJ kalmasın :D

997799' Alıntı:
Arkadaşlar bug shieldı Alfonse sayesinde aldım. dün ankaradaydım. epey dolaştık, lafladık, paylaştık, yedik, içtik. Çok yardımcı oldu bana. adam ayaklı google yaw işte....

Rica ederim yahuuu, ne demekkk... bi tane daha parçacı v.s. tecrübesi edinmiş oldum işte...
Nasıl takıldı mı bug ? ;)

taktık abi dediğin şekilde çok güzel oldu. tekrar teşekkürler....

alfonse kardes iyi gunler 97 zj aracimi ofrod icin jant lastik yukseltme tepeye bagaj...vs dusunuyorumyaklasik fiyatlari ve kimden alabailecgim hakkinda bilgi verebilirmisin(arkadaslar goole yazmislar onun icin sana soruyorum)tesekkuerler....

ikinci el ilanlar bölümünde 8birçeyrek nick li bayram bey le iletişime geçin (cebi...05337617019) benim selmımı da söyleyin gereken yardımı sağlayacaktır size...silverstone extreme 117 isterseniz 500km de 4 adet var elimde...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR