orsa' Alıntı:Sahibinden.com'da bir sürü aracınıza uyabilecek ikinci el 15'' erken dönem ZJ jantı ve XJ jantı bulabilirsiniz. 235/75/15 içinde off-set gerekmez.
Ama mantıken daha az çaplı bir AT'yi, TA'yı ya da eğer off-road beklentiniz yüksekse standart MT'yi yaz ve normal kullanım için, daha büyük çaplı MT veya agresif desenli lastiği kış için kullanabilirsiniz iki jant seti ile.
ssbman' Alıntı:İş biraz şansa kalıyor işte . Ben benim boyumda kolinin hiçç sorgu sual olmadan geldiğini , iki kibrit kutusu boyunda kutunun takıldığını bilirim .
ssbman' Alıntı:60 dolar güzel fiyat abi , stoplarda yakışıklıymış .
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-1998-JEEP-GRAND-CHEROKEE-LED-SMOKE-TAIL-LIGHTS_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1c0dcace66QQitemZ120490479206QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_7460wt_1166
Ledli olanlarda var . Ama senin attıkların daha iyi gibi , en fazla ampul patlar değiştirirsin .
Bence ABD içi uygun bir satıcı bul . Sanırım bir yakının oradaydı . Ona göndersin . O da ister EMS ile yada varsa dah hızlı bir posta servisi ile ama normal postayla sana göndersin . Bu şekilde hem güvenli hem daha ucuz olur . Önümüz bayram , Sonra yılbaşı var . Bu özel günlerin civarına denk getirirsen ve yakının sana hediye olarak gönderirse sorun yaşama ihtimalin en aza inecektir .
997799' Alıntı:Arkadaşlar bug shieldı Alfonse sayesinde aldım. dün ankaradaydım. epey dolaştık, lafladık, paylaştık, yedik, içtik. Çok yardımcı oldu bana. adam ayaklı google yaw işte....
997799' Alıntı:taktık abi dediğin şekilde çok güzel oldu. tekrar teşekkürler....