Arama sonuçlarınız

1. miraculous

19 Mayıs Erciyes Gençlik Tırmanışı

Ynt: 19 Mayıs Erciyes Gençlik tırmanışı bende sorun oalbilir diye arkadaşın bilgisayarından da baktım onda da görünmeyince mesajı o şekilde yazdım sizde görünüyorsa bizde sorun var demektir :)

2. miraculous

Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m)

Ynt: Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m) bu faaliyete katılma şansına sahip olanlardan biri de benim keyifli bir tırmanıştı zirveden akdeniz manzarası da harikaydı :)
  3. miraculous

19 Mayıs Erciyes Gençlik Tırmanışı

Ynt: 19 Mayıs Erciyes Gençlik tırmanışı fotoğraflar görünmüyor tekrar yükleyebilir misiniz paylaştığınız için tşk ler ayrıca

4. miraculous

MKÜ Amanos Dağcılık Topluluğu

Ynt: MKÜ Amanos Dağcılık Topluluğu merhabalar hocam ben ahmet bom ismimi yazdığınız için tşk ler :)
  5. miraculous

Zirve Dağcılık; Lenin - Pamir Dağları Kırgızistan Tırmanışı (29 Temmuz 2008 - 17 Ağustos 2008)

Ynt: Zirve Dağcılık; Lenin - Pamir Dağları Kırgızistan Tırmanışı (29 Temmuz 2008 - 17 Ağustos 2008) tşk ler güzel ve temiz bir anlatım olmuş ilk 7000 im de olur mu benim acaba :)

6. miraculous

BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı

Ynt: BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı tabii ki işime yarar tşk ler

7. miraculous

BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı

Ynt: BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı tşk ler bu enfes fotolar için gerçekten etkileyici ama şunu sizden istesem umarım haddimi aşmam bu tırmanışın notları bu notların benim gibi bu işe yeni başlayanlar için bilgilendirici ve yönlendirici olur düşüncesindeyim buraya koyma imkanınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri