Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,143

yasarergun

Dünyayı değiştirebilirsin
Yer
Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :)
Web
www.yiyenbilir.com
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Serefettin Canda liderliğinde yapılan bir organizasyon ile 245 kişi 1729 metrelik keldağ zirvesine çıktı.
Tırmanışın teknik organizasyonunu Yaşar Ergün ve Ali Temiz yaptılar. Tırmanış yaklaşık 1050 metre rakımdan başladı ve toplam 6 saatte tamamlandı

_MG_9144.jpg

_MG_9182.jpg

_MG_9354.jpg

_MG_9386.jpg

_MG_9476.jpg

_MG_9504.jpg

_MG_9579.jpg

_MG_9619.jpg

_MG_9627.jpg

_MG_9636.jpg

_MG_9653.jpg

_MG_9655.jpg

_MG_9677.jpg

_MG_9679.jpg

_MG_9694.jpg

_MG_9718.jpg

_MG_9728.jpg

_MG_9745.jpg

gelecek seneki etkinliğe davetlisiniz bu arada

Etiketler
Ynt: Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (17

250 kişinin koordinasyonunu sağlamak zordur, tebrikler hocam. Çok da güzel bir faaliyet olmuş. Yayladağı'nın güneydoğusu sanırım burası?

HTML:
<iframe width="800" height="600" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&s=AARTsJqzARj-Z8VnW5pkPMLMmZbqrJcYpw&ll=35.953553,36.088715&spn=0.667,1.098633&z=10&output=embed"></iframe>
<small><a href="http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=35.953553,36.088715&spn=0.667,1.098633&z=10&source=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">View Larger Map</a></small>

Ynt: Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m)

Bri sonraki etkinliğinizi az sayıda öğrenci ile Ocak - Mart 2009 arasında yaparsanız yanınıza bol miktarda meyva çekirdeği ve ağaç tohumu getirin.

Çevre düzlüklere serpip gömün hocam.
Yükseklik fazla değil Çok kolay yeşerecektir.

Ynt: Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m)

Çocukken Samandağ kıyılarından bu dağa bakardım, içimde hep bir uhde kalmıştır. Jandarma askeri bölgedir çıkamazsın demişti. Sanırım özel izinle çıkmışsınız, kıskandım :smiley:. Bir dahaki çıkışınızda katılmak isterim hocam, bir çocukluk hayalimi gerçekleştirmiş olacağım. En kötü ihtimalle 19 Matıs 2010da inşallah :smiley:

Saygılarımla

merhaba ,

biz de UDK'da ( Uludağ Üniversitesi Dağcılık Kulübü ) her haftasonu 150-200 kişilik trekkingler düzenlerdik.
o kadar çok kişinin sorumluluğunu almak ve organizasyonun ne kadar zor olduğunu bilirim.
böyle bir tırmanış düzenleyip çok sayıda insanı dağcılıkla tanıştırdığınız için teşekkürler .

İLKE BEKÇİ

Ynt: Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (17

İlke Bey teşekkürler. Bu sene (18 Mayıs 2009) 1300 küsur kişi kayıt yaptırdı tırmanıştaki kesin sayıyı ben bir toplantıda olduğumdan kesin söyleyemiyorum ancak bu sene (2010) en az 1000 kişi zirve yapar diye düşünüyorum.

Ek olarak Keldağ'da gün doğumu ve gün batımı manzarası antik kaynaklarda eşsiz olarak tanımlanmış. Antik kaynakların izinde belgeseller yapan yabancı bir kanal sanırım bu ekim ayında oradan gündoğumu ve günbatımını belgesel olarak çekecekler. Belgeselle ilgili fotoğrafları da burada paylaşırım.

Saygılar

Yaşar hocam ,

sizn ünversitede de dağcılık topluluğu var.onlarla mı yapıyorsunuz faaliyeti?

bu faaliyete katılma şansına sahip olanlardan biri de benim keyifli bir tırmanıştı zirveden akdeniz manzarası da harikaydı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri