Arama sonuçlarınız

1. T

Satılık Cj5

Cabrio bir araç almak istediğim için aracımı satıyorum, ilgilenen arkadaşlara duyurulur. Alıcısına hayırlı olsun. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj5-otomatik-cam-sac-hardtop-33x12,5x15-mt-off-road-lastik-158042208/detay

2. T

Cj5 Motor Değişimi Hakkında Bilgi Talebi

Herkese merhaba. Aracım 1978 model cj5. 4200 cc benzinli motoru üzerinde. Yakıttan ötürü benzinli başka bir motor ile değiştirmek istiyorum. Yasal mevzuata göre %30 luk güç farkını (fazla veya az) aşmadınız mı bir sıkıntı yok. Ancak devir sayısı ve şanzuman uyumu gibi konularda bilgim yok. Bu...
  3. T

Acil Bilgi Talebi

Ynt: Acil Bilgi Talebi Tüm arkadaşlara iyi niyetleri için teşekkürler. Bu arada aracı sürüp denedim. Genel anlamda iyi ancak ufak tefek eksiklikleri var. Ancak aracı satan arkadaş hiç bir eksiğinin olmadığını ballandıra ballandıra anlatınca çok sevinmeme rağmen, kapı kilidi, radyatör, frenler...

4. T

Acil Bilgi Talebi

Ynt: Acil Bilgi Talebi Aracı bugün itibariyle satın aldım. Gezenbilir ailesinin yeni üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Herkese selamlar, sevgiler.
  5. T

Acil Bilgi Talebi

Ynt: Acil Bilgi Talebi ilginize teşekkürler. NAKLİYE konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

6. T

Acil Bilgi Talebi

Herkese merhaba. Aşağıda verdiğim linkteki aracı almak istiyorum. Bir aksilik çıkmazsa pazartesi alıcam. Tek sorun nakliye, biraz tuzlu gözüküyor. Araç Aydından erzuruma gelicek. Araç hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bugün arkadaşım aracılığı ile araca baktırdım. Çok iyi...

7. T

Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu öncelikle hayırlı olsun.gerçekten çok güzel bir araç almışsınız.bende bir cj almayı düşünoyorum.fakat çevreden bu araçların aşırı yakıt tüketimi olduğu ve yolda bırakabileceği söyleniyor. bu konu hakkında ne söyleyebilirsiniz. ayrıca aracınızı ne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri