Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,403

oziiron

Kamp II
Yer
bursa
Uzun zamandır aramakta olduğum cj'ye sonunda kavuştum sanırım tanıyacak arkadaşlar içinizde var ve sizlerin sayesinde bu ufaklığıda güzel şeyler yapacağıma eminim birde fenni muhayney girecek ama motor ve şasi nosunu bulamadım nerde acaba yardım ederiseniz çok sevinirim

en kısa zamanda yeni foto larıda geliyor

Resim 105.jpg

Etiketler

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

öncelikle hayırlı olsun.gerçekten çok güzel bir araç almışsınız.bende bir cj almayı düşünoyorum.fakat çevreden bu araçların aşırı yakıt tüketimi olduğu ve yolda bırakabileceği söyleniyor. bu konu hakkında ne söyleyebilirsiniz. ayrıca aracınızı ne kadara aldınız. bilgi verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler esenle kalın.

çok teşekkürler sagolun valla ben aldgıma şuan çok memnunum yakıta gelince 80tl gaz ile istanbuldan geldim ve birde kay boldum acıkcası birde ovar yakıtından oyönden sıkıntımyok bu günde arazide denedim 1.2 saatlik deneme sürüşünde 50 tl lik benzin yaktı oda zaten değer bu araca anlıycanız

arac 77 model 35x15x135 lastik şapkalı akıs ön defransyel kilidi 3 ileri lpg falan filan başka bilmediğim özellikleri vardır kulana kulana öğrenicez bakalım

Selamlar...

Hayırlı olsun...

Motor numarası disbiritör kapağının hemen yanında yer alıyor....

Şasi numarası sağ arka çamurluk altında şaside yazıyor...Gözükmüyor ise zımpara yapıp tebeşir sürebilirsiniz....

Motor ve şasi numarasının birde etiketi var kaput altında fren merkezinin hemen yanında sac plakaya basılı olup kupaya perçinlenmiş vaziyettedir... ;)

oziiron' Alıntı:
arac 77 model 35x15x135 lastik şapkalı akıs ön defransyel kilidi 3 ileri lpg falan filan başka bilmediğim özellikleri vardır kulana kulana öğrenicez bakalım

Aracınız 3.8 motor önler dif. değişmediyse kampana fren 3 ileri t-150 şanzuman tek barel karbüratör olması lazım oynanmadıysa...

Ön dif. kilit takılmamıştır jant takılan aks göbeklerinde hub dediğimiz dualmatikler mevcuttur... Free-Lock konumları vardır...Ön dif.asfaltta iken boşa alınmasını sağlar yakıttan tasaruf sağlar...Parça aşınması aza indirilir... ;)

evet dogru diyorsunuz birde ben aracın motor ve şase numaralarını bulamadım acaba gösterebilirmisiniz

hasanfb' Alıntı:
Selamlar...

Hayırlı olsun...

Motor numarası disbiritör kapağının hemen yanında yer alıyor....

Şasi numarası sağ arka çamurluk altında şaside yazıyor...Gözükmüyor ise zımpara yapıp tebeşir sürebilirsiniz....

Motor ve şasi numarasının birde etiketi var kaput altında fren merkezinin hemen yanında sac plakaya basılı olup kupaya perçinlenmiş vaziyettedir... ;)

çok teşekkür ederim bilgilendir diğiniz için bir şey daha sora bilirimiyim aracı dix frene nasıl geçirebilirim

oziiron' Alıntı:
çok teşekkür ederim bilgilendir diğiniz için bir şey daha sora bilirimiyim aracı dix frene nasıl geçirebilirim

Baktınızmı frenlere kampanamı...

0542 623 24 95 Ankarada Rauf ustanın telefonu bu CJ için ne ararsan var gerekli görüşmeleri yapıp komple dif alırım yerinizde olsam...

Çevirmekte maliyetli bir iş...

hayırlı olsun bol çamurlu günlerde asfaltı yakarsın umarım kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle

Güzel bir araç hayırlı olsun ............ güle güle kazasız belasız kullanın .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR