Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
burada daha yeni başladı ince ince yağıyor. dün ve bugün yağmamıştı. hava çok soğuk her taraf bu içinde belediye çalışmıyo :D :D :D
orada ne var ne yok. bu arada benim arabanın arızaları tespit edildi bi çok parçası yurtdışı dediler, viraz denge malzmeleri...
ben genelde pazar günleri çıkıyorum,saban erkenden. bugün biraz kar yağınca bikaç arkadaşım akşam beki için efteni gölü kenarına gitmiş 3 tane ördek avlamışlar.nasipse bende pazar sabahı beke gidecem, bu sene çok fazla göç yok ama ne çıkarsa şansımıza.
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu
Ad - Soyad: Gökhan Uzun
Doğum Tarihi: 08.10.1983
Memeleket: Düzce
Semt: Gölyaka
İkamet: Gölyaka - Merkez
İlgi alanı: Off-road, Doğa sporları, avcılık
Meslek: Esnaf
Medeni Hali: Evli, 1 çocuk.
sağolun arkadaşlar. konuşuruz tabiki avcı adamın konuşacak çok şeyi vardır:) . bu arada vakit iyice geç oldu ben kapatmak zorundayım forumdaki arkadaşlara iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere.
resim ekleyemedim ama. aracım zaten ilanlarda var. ayrıca bir link gönderiyorum oradan bakabilirsiniz. evet fazlasıyla av merakım var malesef zehir gibi:)
http://www.sahibinden.com/4runner_turkiyede_tek-rakipsiz-74WQQaXQQ18582126WQQpXQQdisplayitem
Diğer arkadaşlarında bu konuyu değerlendirmeleri önemli. daha 10 gün olmasına rağmen katılım çok iyi ve dahada iyi olacak inşallah, o yüzden bu organizasyonu ölümsüzleştirmek harika olur... kişisel çekimlerde olacaktır mutlaka ama bir bütünün görünmesi çok...
mrb. konuralp
ozaman bu konunun üzerinde biraz dursak iyi olur sanırım, diğer arkadaşlarında görüşünü alıp bi karar veririz. siz nereden katılıyorsunuz? sakaryalımısınız?
arkadaşlar iyi geceler. gerçi saat çok geç oldu bu saatte kimse yoktur sanırım. ben bu organizasyona düzceden katılacağım.
daha önce arkadaşlardan birisi yerel basından bahsedince bende bişeler eklemek istedim. bu organizasyonu başından sonuna kadar kayda...
ARAÇ İLK RUHSAT SAHİBİNDEN SATILIKTIR. TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞTIR. ARAÇ KAMOFLAJ GİYDİRMELİDİR. AVCILARA ÖZEL 2 ADET SUNROOF MEVCUTTUR. ARAÇ ÖN VE ARKA TAMPONU 10mm SAÇDAN ŞASEYE BAĞLANARAK MONTE EDİLMİŞTİR. SAĞLAMLIĞINI KONUŞMAYA DAHİ GEREK YOK. ÖN TAMPON İÇERİSİNE VİNÇ MONTAJI İÇİN ÖZEL BÖLÜM...
slm arkadaşlar ben düzce' den gökhan. fatih' in halasının oğluyum.bana zehiri verdi.bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum geziye.görüşmek üzere