Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,182
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

fatih81_81' Alıntı:
kuzen naber? sesssiz sessiz bakıyosun öyle
ben geldim ben geldim şimdi bizim balçık koyunden adı üstunde balcık ama yeni yağan karla süperdi bizde kara çamura daldık cıktık bide bildiğimiz yerler olunca tadından geçilmedi foto çeken avcı arkadaşlar vardı siteyi yeri sakaryayı önerdim ihşallah sözlerinde dururlarsa resimleri yüklucekler yarın da kesin iyi bir makina almam lazım boyle olmuyo fotosuz yada emenet makinayla .

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
kankammm yine offroad yapmışsın.ben demişdim havada offroad kokusu var :D :D
kanaka yazılanları okudum araç sana ve sinan abiye 4x4 nasip etsin hemen tum gezenler duasına ve rüyasına yatsın yarın yastığın altında kesin bir suzi parası olur önemli olan istemek. ;) :D ;D ;D ;D he bu arada gebze corafya olarak yuksek kar süper yağıyodu geziya gelmeyen yeğenlerim resimleri gorunce amca dayı benzini biz atalım gezelim dediler tamam olur dedim ama efesssiz olmaz onada okey verice yeğenler bizim burda mudarlı balçık köyleri var inan yolları açaç aç agittik tek problemim yanlarken kazırken toprağı arka tamponun eklemelerinin parçalarını karda bıaktık ama üzülmadim paçaları topladı yeğenler. ;) :D ;D sonra birkaç avcı arkadaşla görüştük ben bu olaya onlarda off roada merak sardı iyice artık avcıda olabilirim kopekler ve tüfekler süperdi . :D ;D bide bana koy evlerınden difrizden tavşan verdiler yarın tarifa gore yağnisini yapıcam suya yatırdım bile odun ateşiyle yap dediler tutarsa yanına birde 100 luk of aman off . ;) :D ;D

fatih81_81' Alıntı:
kankam senin araçdan bitane bul bana.transporterla takaslı olacak ama :D
tamam kanka bakıcam trasporter kltuklumu camlımı vanmı ındov van mı model km yaz kasaba arayan arkadaşlar var bizde bitane var ama arayanlarda var.

SAKARYA GÜNAYDINNNN.
Arkadaşlar aslında çok eski kulubü olan bir şehiriz potansiyelimiz çok fazla isoff un düzenlediği offroad şenliklerine 3-4 sene katıldım hep illere ayrılan yerlerde sakaryanın azlığı ve kopukluğu beni üzerdi.Pazar günü bu yüzden o topluluğu görünce gerçekten sevindim (ama biraz geç oldu ben aracı sattım).Onun için bütün katılımcılara çok selemler tekrar.

tango' Alıntı:
SAKARYA GÜNAYDINNNN.
Arkadaşlar aslında çok eski kulubü olan bir şehiriz potansiyelimiz çok fazla isoff un düzenlediği offroad şenliklerine 3-4 sene katıldım hep illere ayrılan yerlerde sakaryanın azlığı ve kopukluğu beni üzerdi.Pazar günü bu yüzden o topluluğu görünce gerçekten sevindim (ama biraz geç oldu ben aracı sattım).Onun için bütün katılımcılara çok selemler tekrar.
[/quote

olsun be aracı sattın sende karavanla gelirsin inşallah. en kısa zamanda gönlündeki araca kavuşman dileği ile

tango' Alıntı:
SAKARYA GÜNAYDINNNN.

Abi toplanacağız inşallah ama yeterince ses çıkmıyor.Zaman iletişim ve medya çağı herşey görsele dayanıyor.Bu yüzden buna önem verip bu tür organizasyonları herkese duyurmalız.Ulusal Yarışların ilki Mart ayında Sakarya da..bizim gibi off road severlere bunu duyurmalıyız..Aslında tüm Sakarya ya duyurmalıyız.Sakaryalı olarak bu Sosder'in yanında olmalıyız. Gerek birey olarak,gerekse ;içimizde dernek üyeleri vardır,sivil toplum kuruluşları olarak bu olaya sahip çıkmalıyız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR